free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cameron Diaz kopasz

Borsa         Címkék: camerondiaz, diddy, forgatás, kishír, kopasz 0 hozzászólás

Cameron Diaz új filmjében ugyan kopasznak tűnik, de valójában csak egy kopasz "parókát" visel. Megállapítotuk, hogy még ezzel a minimál frizurával is jól néz ki.

Sokan felszisszentek, amikor meglátták Cameron Diazt új filmjének forgatásán Santa Monicában. A szőke bombázó ugyanis tar kopaszon sétálgatott a forgatási szünetekben.

A My Sister’s Keeper című film Jodi Picoult írónő - magyarul A nővérem húga címmel megjelent - regénye alapján készült. Diaz egy leukémiás kisgyerek anyukáját játsza a történetben, aki gyermekével való együttérzését jelezve maga is kopaszra borotválja fejét. A kopasz Diaz első látásra kicsit ufószerű, de, ha jobban megnézzük,  megállapíthatjuk, hogy tulajdonképpen még így is jól néz ki.

www.celebritybodygossip.com

Egyébként meg az egész kopasz sztorival már a kutya sem foglalkozik - pláne, hogy kiderült, csak egy kopasz fejet formázó fejfedőt applikáltak Diaz fejére - , hiszen azóta már az egész világ (vagy legalábbis a bulvárhírekre éhes fele) azt találgatja, hogy vajon Diaz és P. Diddy tényleg együtt járnak -e.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés