free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kétrészes fürdőruha

Borsa         Címkék: bikini, cucckereső, furdőruha, nyakbakötős, nyár 0 hozzászólás

Hétről-hétre becélzunk valamilyen konkrét ruhadarabot, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten kétrészes fürdőruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ebben a részben kétrészes fürdőruha után kutattunk.
A boltok kínálatát áttekintve, általánosságban elmondhatjuk, hogy idén egyértelműen a háromszög fazonú, nyakban kötős fürdőruhafelsők vannak túlsúlyban, azon belül is a szivacsbetétes változatok, ami jó hír a kisebb, illetve közepes méretű mellekkel rendelkezőknek. Hátrányban vannak viszont a nagykeblű csajok, hiszen a számukra leginkább előnyös, alul merevítős, szivacsbetét nélküli darabokból kifejezetten szegényes a felhozatal. Bugyik tekintetében egyértelműen visszaszorult a tanga fazon, viszont nagyon menő lett az oldalt megkötős, amúgy normál kivágású alsórész.

Az összes általunk meglátogatott üzletben azt tapasztaltuk, hogy külön válogathatók össze a felső- és alsórészek, ami igen kedvező azok számára, akik nem ugyanazt a méretet hordják fent és lent. Gyakori az is, hogy ugyanabból az anyagból különféle fazonú melltartók és bugyik választhatók.

A H&M fehérnemű részlegén egészen sokféle bikini közül lehet válogatni, mi végül két szettet akasztottunk le. Az egyik klasszikusabb kinézetű modell, fekete alapon, nagy fehér pöttyökkel. A melltartó szivacsos, vonalvezetése formás és szép dekoltázst csinál, viszont a nyakban megkötős pánt túl vastag, ami napozásnál nem előnyös, hiszen ekkora sávban hagy fehér csíkot. Az alsórészből megszokottnál egy mérettel kisebbet érdemes választani, mivel elég bő.Második választottunk melltartója szintén háromszögfazonú, szivacsbetétes és nyakban kötős, viszont jóval vékonyabb pántokkal. A bugyi méretével kapcsolatban ugyanazt mondhatjuk el, mint az előző szettnél.

Árak: fekete-fehér, pöttyös felsőrész és alsórész 1990 forint darabonként; színes felsőrész és alsórész 2690 forint darabonként. 

A Calzedoniában két végletesen eltérő stílusú szettet válogattunk össze. Az első egy abszolút vidám, kicsit infantilis kisugárzású modell. Szivacsbetét nélküli, nyakban kötős melltartó, kényelmes, egyik oldalon megkötős bugyival. Voltaképpen a műanyag csillagocskás díszítés is bájosan mutat rajta, azonban ha nem szeretnénk magunkra napozni, akkor a gyakorlati használat előtt érdemes inkább eltávolítani.Másik itteni kiszemeltünk egy femme fatale-os, aranyfényű szett. Kétségkívül látványos holmi, azonban arról nem szabad elfeledkezni, hogy a fényes anyag erősít, tehát csak az válassza, aki erre a hatásra törekszik. A melltartó merevítős és szivacsos, pici mellekkel felejtős, közepestől felfelé viszont - a megfelelő méret megválasztása esetén - übernőcisen mutat. A bugyi azonban sajnos eléggé csúszkálós, tehát jó eséllyel folyton húzogatnunk kell, hogy megfelelően álljon.

Árak: virágos felsőrész 5250 forint; virágos alsórész 2490 forint; fényes felsőrész 10490 forint, fényes alsórész 5230 forint.

Az Oyshoban úgy tűnik, hogy - legalábbis egyelőre - nem pörögték túl a bikini-témát, itt is találtunk azonban pár említésre érdemes darabot. Annak bejöhet ez a karikával díszített fekete - fel nem forrósodó - alsórész, illetve szintén karikával ékített felsőrész is, akit nem zavar az asszimetria. Előbbiben merevebb és laposabb, utóbbiban puhább, ám öblösebb szivacsbetét figyel.Aki viszont csillogni szeretne, meg a strandon is elegánsnak lenni, annak ezt az anyagát és vonalvezetését tekintve is igencsak eltalált, aranybarna bikinit ajánlanánk.

Árak: sima, fekete felsőrész 3690 forint; karikás felsőrész 3990 forint; karikás alsórész 2990 forint; aranybarna felsőrész 3990 forint; aranybarna alsórész 2990 forint.

A Tezenis bőségesnek éppen nem mondható bikinikínálatának egyértelműen legerősebb darabjai ezek a viszonylag látványos, retró virágmintás alsók és felsők. Ugyanebből az anyagból különféle fazonok készültek, melltartóból van szivacsos és szivacs nélküli, bugyiból trendi, oldalt megkötős és - az idén ritkábbnak számító - tanga is. Korrekt fapados minőség. A felső- és alsórészek ára egyaránt 2490 forint, darabonként.A fürdőruha-keresgélő túrából persze nem hagyhattuk ki a Women Secretet sem. Az itteni bőségzavart úgy küzdöttük le, hogy valami ötleteset kerestünk és íme… Ennek az etnós stílusú bikinicsaládnak a tagjaiban a fehér virág a közös pont. A felső és alsórészek viszont nem csupán, hogy többféle fazonban, de többféle színösszeállítású variációban is kaphatók.Gyakorlatilag minden melltartó mindegyik bugyival variálható. Felsrészből itt végre találtunk merevítős vállpántosat is, illetve a kötelező háromszög-nyakbakötős verzió is fellelhető.

Árak: szivacsos, háromszög felsőrész 6995 forint; merevítős felsőrész 7995 forint, alsórészek 4495 forint, darabonként.

Akik inkább az egyrészes fürdőruhákat részesítik előnyben, azoknak szólunk, hogy a mához egy hétre esedékes Cucckeresőben azzal a fazonnal foglalkozunk majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés