free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha megbántad a dauert

puder@borsa.hu         Címkék: ápolás, dauer, haj, megbán, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa mesterfodrászával mindent megbeszélhettek, amit a saját fodrászotokkal nem tudtok. Most egy rosszul sikerült dauerrel kapcsolatban ad tanácsokat.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Kedves BorsaFodrász!

Félhosszú, vörösre festett egyenes hajamat, egy régóta dédelgetett vágytól vezérelve, két hónapja bedaueroltattam. Nagy hiba volt. Nagyon nem tetszik, mert nem illik hozzám. Szeretnék visszatérni az egyenes frizurához. Hány hónap, mig újra szép lesz? Van olyan oldat esetleg, amelyet a fodrászatokban használnak, és amely kiegyenesiti a hajszálakat, vagy hónapokig hajegyenesitő szerkentyűt kell használnom nap mint nap (,ami szintén nem tesz jót a hajnak)?

Üdv, Laura

Szia Laura!

Mindenki a hibáiból tanul és ha jól vonja le a megfelelő konklúziót, azokat remélhetőleg nem követi el még egyszer az életében! Úgy érzem, te most kellőképpen tanultál a dologból és a jövőben még a dauer csavarók közelébe sem mész. Sajna nem túl sok jóval tudok szolgálni, esetleg pár apró korrigációs tanáccsal tudlak ellátni. Első lépésként találj egy rövidebb frizkót, amit könnyebben tudsz kezelni. Ezután szerezz be olyan szerszámokat, anyagokat, pakolásokat, amivel könnyebbé és kezelhetőbbé tudod tenni a hajad.

Tényleg, hogy létezik hajegyenesítés, de ezt egy dauer után nem ajánlanám, ugyanis sprőd, fakó, fénytelen, kezelhetetlen szénakazal lesz a hajadból. A vasalást is mellőzném, ugyanis egy ilyen vegyszeres kezelés után az is csak rontaná a helyzetet. Húzogasd, ápold, olajozd és frissítsd fel a színét akár egy egészen más árnyalattal, ami jól áll és fényt is biztosít. Légy nagyon türelmes!

Ez egy nagy tanulság számodra, de remélem, hogy hibádból mások is tanulnak. Sok sok türelmet és kitartást kívánok!!!

Bolgár Dávid Tamás


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés