free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hello Kitty vibrátor

Borsa         Címkék: betilt, hellokitty, kishír, masszírozó, vibrátor 0 hozzászólás

Fanatikus Hello Kitty mániások véletlenül se szalasszák el a nagyszerű alkalmat: most vegyenek macskás vibrátort, ki tudja, lehet, hogy ismét betiltják tíz évre!

Aki azt hiszi, hogy a Hello Kitty vibrátor piacra dobása egy új perverz marketingfogás, az nagyon téved. A macskafigurás vibrátort tíz éve taláták fel, majd betiltották, így mostanra kultikussá vált, és újbóli megjelenése valódi szenzációnak számít. Mármint azoknak a körében, akik gerjednek a gyerekjáték kinézetű felnőttjátékokra.

A Hello Kitty mesefigura megteremtéséért a japán Sanrio cégnek lehet hálás a világ, az 1974 óta létező fehér macskát olyan jó ízlésükről híres sztárok tettek a felnőttek körében is népszerűvé, mint Paris Hilton, vagy Mariah Carey. Először csak egy pénztárcán figyelt a bamba, masnis macska, de lassan rákerült minden létező tárgyra. 1997-ben a Sanrio megbízott egy Genyo nevű céget (tényleg ez a neve!), hogy elektromos kütyüket is csináljon Hello Kittys díszítéssel, mire ők elkészítették a vállmaszírozót.


www.lovehoney.co.uk

Persze nem sok idő kellett, és az eszköz formáját kihasználva a nők más testrészeiket is masszírozni kezdték vele. A Sanrio cég nagyon berágott ezen, és próbálta bevonni a szégyenletes játékszert, ám ez csak akkor sikerült neki, amikor a Genyo vállalat összetűzésbe került az adóhatósággal. Ettől fogva a nőknek tíz ínséges éven keresztül meg kellett elégedniük macskafej nélküli vibrátorokkal.

Most viszont megint kapható, ráadásul négy szín közül is választhat, aki erre vevő. A történet slusszpoénja, hogy a vibrátort a Sanrio a terméket korábban betiltó cég dobta piacra. Talán azt gondolták, hogy tíz év alatt már az ő macskájuk is öregedett annyit, hogy érett legyen efféle huncut játékokra.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés