free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Árverezett gyerek

Borsa         Címkék: árverés, ebay, gyerek, házaspár, kishír 0 hozzászólás

Egy modern szülő, ha sokat sír a gyereke, nem vacakol sokat, elárverezi az interneten. Tényleg megtörtént, nem vicc, bár a szülök szerint csak tréfa volt.

Csak gratulálni tudunk annak a két rendkívül értelmes Müncheni szülőnek, akik feltették a kilenchónapos csecsemőjük képét az eBay, internetes aukciós weboldalra. Még pontos leírást is adtak róla "Túl sokat sír, fiú, 70 centi." Szerintük ez csak egy szellemes kísérlet volt. Viszont az oldal látogatói és a rendőrség is komolyan vette az ügyet.


A fénykép csak illusztráció

Az egy eurós kezdő licittel árverésre bocsátott gyerek két óráig szerepelt az eladásra szánt termékek között, és senki nem licitált rá. A lelkiismeretes internetezők azonnal jelezték a rendőrségnek, és ők ki is hallgatták a német párocskát. Értelmes magyarázatot nem tudtak adni idióta tettükre, csak, hogy viccnek szánták, csak meg akarták tudni, hányan licitálnak egy gyerekre.

A "példamutató" anyuka elmondta az újságíróknak, hogy gyerekét kórházban vizsgálják, őt pedig a pszichiátrián fogják kezelni. Hát, nincs kétségünk afelől, hogy rászorul.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés