free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eva Longoria sültkrumplit árult

Borsa         Címkék: evalongoria, jótékonyság, kishír, sültkrumpli, terhes 0 hozzászólás

Még a sztárok is vállalnak másodállást. Eva Longoria beállt egy gyorsétterem pultja mögé, hogy egy kis pénzt gyűjtsön. Nem magának, egy alapítványnak.

Eva Longoria másodállást vállalt. Szülővárosában, a Texas állambeli Corpus Christiben árult sültkrumplit és fagyit a Wendy’s étteremben. Persze nem a rossz színészi fizetés, hanem a jótékonykodás miatt vállalta el a gyorséttermi kiszolgáló szerepét. "Vendégszereplésével" az étteremlánc június 15-ére tervezett apák napi rendezvényét reklámozta, melynek célja, hogy pénzt gyűjtsön össze egy alapítvány részére, mely a nevelőotthonban nevelkedő gyerekek minél hamarabbi örökbefogadását segíti.

http://omg.yahoo.com

Nincs kétségünk afelől, hogy Eva szívét a nemes cél lágyította meg, és azért vállalta a melót az olajszagban, de az is lehet, hogy csak egykori munkakörébe vágyott vissza, hiszen Eva 1991 és 1994 között is ugyanebben az étteremben dolgozott. Vagy az is lehet, hogy csak, megkívánta a fagyit. Nincs evvel semmi baj, várandós nőknél elő szokott fordulni... Hivatalos nyilatkozatot ugyan még nem hallottunk arról, hogy Eva terhes lenne, de a Los Angelesben megrendezett Amerikai Divattervezők Szövetségének éves díjátadóján róla készült képeken nagyon úgy néz ki.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés