free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kalóriaszámlálós csoki

Borsa         Címkék: csoki, édesség, fogyókúra, kalória, kishír 1 hozzászólás

Jól jöhet a fogyózóknak ez a csoki, mert megkönnyiti a kalóriák számolását. Bár, szerintünk csokit nem tudományos, csakis élvezeti alapon érdemes enni.

Újabb nagy ötlet a táplálkozástudományban: csoki fogyókúrázóknak. Ezúttal nem valami vitaminnal dúsított nullkalóriásnak hazudott édességről, még csak nem is egy fűrészpor ízű csoki mentes csokiról van szó. Ez itt egy teljesen hagyományos összetételű csoki, csak épp a szokásosnál rendezetlenebbül elhelyezett kockákra rá van írva, hogy az adott darabka hány kalóriát tartalmaz.

 www.elmanco.com

A termék kiötlőinek szándékai nem egyértelműek. Lehet, hogy gonosz módon a kalóriák mennyiségének feltüntetésével szándékoznak bűntudatunkat felébreszteni, de az is lehet, hogy a fogyókúrázóknak akarnak segíteni. Méghozzá úgy, hogy azt is  figyelembe vették, hogy vannak, akik a fogyókúrát szigorú aszkézisként fogják fel, míg mások nagyvonalúbban kezelik az önsanyargatást. Ennek megfelelően vannak kicsi, nagy és közepes méretű csokifalatok is.

Az ötletet ugyan jópofának tartjuk, de a magunk részéről, ha már csokit eszünk, akkor nem szeretünk matekozni, kalóriaszámolgatással foglalkozni, inkább hátradőlünk és élvezzük a csokit, ha már egyszer "bűnbe estünk."
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés