free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 alapdarab vampoknak

Borsa         Címkék: film, lista, , vamp, veszélyes 0 hozzászólás

A vamp nő mindig kihívó, de soha nem közönséges, kisujjában van a csábítás művészete. Megmutatjuk, mivel hódít egy vérbeli vamp. Öt vamp alapdarab.

A vamp szó eredetileg a vámpír szóból ered. A férfiakra veszélyes, "vérszívó" nő alakját illették ezzel a szóval, aki egyszerre hordozza a maximális nőiességet, és sugározza a már-már férfias erőt. A filmekben szereplő vamp hősnőket rendszerint a testi csáberő és a szellemi fölény egyaránt jellemzi. Olyan nőkre használták a vamp jelzőt, mint Greta Garbo, Marlene Dietrich, vagy Karády Katalin. Egy korábbi cikkünkben hosszabban taglaltuk, hogy milyen egy mai végzet asszonya, most pedig listánkban is összeszedtük, hogy mit visel egy igazi vamp. Vigyázat, a vampság nemcsak egy póz. Akinek személyisége távol áll attól, amit a vamp nő képvisel, azon könnyen úgy festhetnek ezek az alapdarabok, mint egy rosszul sikerült jelmez.

Borítéktáska - Liu Jo, Heaven Store

Valamiért a vampok egy kézzel is tökéletesen elboldogulnak, ezért a másikban bátran tarthatják a táskájukat, ami csak a legritkább esetben nagyobb mint, egy 200 oldalas könyv. A boríték táska egyébként minden esti, vagy hivatalos rendezvény kötelező kelléke. Jolly-joker darabokat hosszú füllel is ellátták, ami segítség lehet, ha esetleg nem férne el egy kezünkben az italunk, a tányérunk és az éppen csörgő telefonunk.
Ing - Persona

Senki se gondolja, hogy egy hagyományos fazonú ing megfelel a célnak, itt ennél többről van szó. Egy jól szabott ing, kevés fodorral elegáns megjelenést kölcsönöz, anélkül, hogy skatulyában éreznénk magunkat. Egy ilyen inget nemcsak vampoknak érdemes beszerezni. Tökéletes mert jó választás tárgyalásra, bulizni és randira egyaránt.


Fekete gyűrű - Binder Bizsu

Egy vamp mindig visel legalább egy elegáns,  hangsúlyos ékszert. A legtipikusabb vamp ékszer a nagy fekete gyűrű, de  persze hordhatnak láncokat karkötőket is, sőt, a feketező sem kötelező.  Az olcsónak látszó, tucat darabok viszont nem jöhetnek szóba, és a giccses darabok is tiltólistára kerülnek.  Lehetnek az ékszerek nagyobb méretűek is, de mindig harmonizálnia kell kiválasztott ruhákkal.

Tűsarkú - Barbar Bui, Heaven Store

Egy vérbeli vamp, még a pizsamájához is magas sarkút venne fel, ha egy vamp egyáltalán húzna pizsamát. Egy szép pár cipőért bármit megadna, minél elegánsabb annál jobb. A kígyóbőrrel kombinált lábbeli, csak elsőnek tűnik kényelmetlennek, de higgyétek el, a megemelt talp és a nyitott orrész sokat segít a helyzeten, viszont ez a sarokmagasság csak haladó vampoknak ajánlott.


Vörös rúzs

A rúzs ugyan nem a ruhatár szerves része, de igazi vamp nőt ritkán látunk égővörös ajkak nélkül. A vérvörös árnyalat leginkább porcelánbőrű lányoknak áll jól, mivel azonban több árnyalat is létezik, mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő árnyalatot. Azért ezzel a színnel jobb óvatosnak lenni, mert nincs olyan ruhadarab, amin ne hagyna nyomot, és csak igen keservesen lehet tőle megszabadulni.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés