free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angelina Jolie fegyverrel védi gyerekeit

KOB         Címkék: angelinajolie, bradpitt, fegyver, ikrek, kishír 0 hozzászólás

Angelina nagy pocakkal is akciófilmhősnek érzi magát. Bár családját nem fenyegeti veszély, leszögezte, hogy simán golyót eresztene abba, aki gyerekeit bántaná.

Úgy tűnik, a terhességi hormonok, nemcsak Angie testére, de elméjére is hatással vannak. A sztár anyai ösztönei ugyanis úgy fel vannak spannolva, mintha legalábbis ötös ikreket hordana a szíve alatt. A privát ügyekben egyébként ritkán nyilatkozó szépség a napokban kerek perec kijelentette az újságíróknak, hogy komoly lőfegyvere van otthon, amelyeket habozás nélkül használna, ha a gyermekei életét veszélyben érezné. Brangelináék azt is tervezik, hogy összes gyerekük tanul majd valamilyen önvédelmi sportot, hogy meg tudják védeni magukat. Nem tudni a sztár mitől fél ennyire, amikor a család megítélése többnyire meglehetősen pozitív.

http://webfantasy.info, www.dailymail.co.uk

A nagy presztízsű amerikai televíziós program, az Entertainment Tonight szerint a hormonoktól egy kicsit talán már túlzottan paranoiás sztár már május végén megszülte ikerlányait, akiket Marcheline és Amelie Jane Jolie-Pittnek neveztek el. A sztárpáros szóvivője azonban ezt az értesülést határozottan cáfolta, és a pár titokban tartja, hogy mikorra várják az ikrek születését. Biztosat a mai napig nem tudunk, de mivel a szülés híre a hiteles forrásnak számító ET-től származik, egyes újságírók szerint a tagadással Angie csak időt szeretne nyerni ahhoz, hogy korábbi alakját visszaszerezze.

Mindenesetre a People magazin és az amerikai OK! elszántan versengenek az ikrek első fotóiért. A pletykák szerint a licit már elérte a 15 millió dollárt is, amely minden idők eddigi legmagasabb összege lenne, amelyet egy magazin valaha is kifizetett gyermekfotók leközlésére. Talán arra várnak, hogy az összeg még magasabbra kússzon. Persze az összeget nyilván ismét jótékony célra fordítják majd, mint ahogyan azt a Siloh születésekor befolyt összeggel is tették.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés