free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Papucs a bakancsban

Borsa         Címkék: bakancs, cipő, cipzár, kishír, papucs 0 hozzászólás

Gyakran nehéz eldönteni, hogy mi maradjon ki a bőröndből: papucs, vagy bakancs. Ezzel a találmánnyal nem kell dönteni. A bakancsról lecipzározható egy papucs.

Egy hosszú hétvégére ciki a legnagyobb bőrönddel érkezni, amellett fárasztó is cipelni. Mi a teendő, amikor strandra is készülünk, de túrázni is, induláskor még kánikula van, de a meterológusok rosz időt jósolnak mininyaralásunkra? Borsa már adott hasznos tippeket praktikus csomagoláshoz, de a kettő az egyben cipő – töredelmesen bevalljuk – nekünk nem jutott eszünkbe.

A 2in1 cipő ötlete egy müncheni tervezőcsapat fejéből pattant ki. Nem egy nagy ötlet, mégis egyedülálló, legalábbis mi még nem találkoztunk hasonlóval. A trükk csupán annyi, hogy a bakancsok talpát megtoldották egy lecipzározható résszel, ahol megbújik a bakancshoz stílusban, színben passzoló papucs.

www.virtualshoemuseum.com, nat2.wordpress.com
Nézd meg a teljes kollekciót!

Szépségben, kivitelezésben nem egy világbajnok a papuccsal összecipzározott magasszárú, de kétségkívül praktikus. Nem is esztétikai, hanem innovációs díjjal jutalmazták. 2007-ben már nyert egy díjat, és egy idei tervezői versenyen is az esélyesek között van.

Az egyetlen kellemetlenség csak annyi lehet a 2in1 cipő használatakor, hogy, ha menet közben úgy döntünk, hogy bakancsról szandira váltunk, akkor a továbbiakban magunkkal kell cipelnünk egy pár bakancsot. De legalább a lábunknak már nem lesz melege.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés