free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vamp ruhatár démoni nőknek

Borsa         Címkék: divat, emancipált, marleneditrich, vamp, végzetasszonya 0 hozzászólás

Marlene Dietrich korában még sokkoló volt egy nő férfi ruhában. Átalakult, de ma is létezik a vamp stílus. A vamp ruhája mindig kifogástalan. Kihívó, de nem közönséges.Negyedik szett

A nyakbakötős, körszoknyás ruhafazon az 50-es évek egyik igazi slágere volt, az úgynevezett new look irányvonalat Christian Dior álmodta meg a kor nőinek.Napjainkban ez a fazon ismét reneszánszát éli, szintén a Dior háznak köszönhetően, de most már egy másik tervezőhöz fűződik a siker, mégpedig John Galliano nevéhez. Ez a ruhafazon szinte az összes alkatú lányon jól áll, és egy-egy bővebb darabot bátran lehet kombinálni színes, tüll alsószoknyával.

Negyedik szett

Ruha – Persona
Karkötő – MEXX
Táska, szandál, kendő – Springfield
Fülbevaló – Binder Bizsu
Napszemüveg – Jackpot and Cottonfield

Aki inkább szavaz a praktikumra, mint a tökéletes vamp kinézetre, városnézéshez nyugodthan húzhat hozzá sarut. Ha tűsarkút vesztek hozzá, akkor máris koktélruha lesz belőle. Ehhez egy csinos borítéktáska dukál, amit szigorúan tilos teletömni, bár ez egy született vampnak eszébe sem jutna.

Ötödik szett

A stílus egyik legfőbb jellemzője a kezdetekkor a férfias szabásvonal volt, ez manapság már csak egy-egy ruhadarabnál figyelhető meg. A korábban egyenes szabású ingek mára már szűkített fazonúak és csak a gallér hordoz maszkulin jegyeket.A nadrágok is sokkal nőiesebbek, bár az úgynevezett Dietrich fazon - egyenes szárú bőszárú nadrág -  ismét reneszánszát éli. A képen látható darab magas vékony, fiús alkatú lányoknak áll a legjobban, mert a magas derékrész vékonyítja a derekat és kiemeli a csípőt.

Ötödik szett

Nadrág – Patrizia Pepe (Heaven Store)
Blúz – Liu Jo (Heaven Store)
Cipő – Barbara Bui (Heaven Store)
Nyaklánc, karkötő, fülbevaló – Binder Bizsu

Elegáns összeállításokat bátran kombináljatok gyöngyékszerekkel, viszont ha emellett döntötök, akkor más típusú kiegészítőt ne válasszatok, ugyanis a gyöngy más ékszert nem tűr meg maga mellett.

Hatodik szett

Igaz ugyan, hogy egy vérbeli vamp sosem öltözik szivárványnak, de az egymás mellett jól megférő színeket ők sem utasítják el, mint ahogy a sportosnak számító farmert sem.A derékrésznél szűkített és utána folyamatosan bővülő felsőrész elsősorban fiús alkatú és körte lányoknak áll jól, mivel kiemeli a derekat. Ha ilyen tarka ruha mellé kerestek kiegészítőt akkor arra kell figyelni, hogy ne próbálkozzatok új színnel, mert az már cseppet sem lesz elegáns, sőt ellenkezőleg.

Hatodik szett

Nadrág – G-Star (Heaven Store)
Felső – Anula
Nyaklánc, karkötő – Binder Bizsu

A  ruhátok színével harmonizáló ékszer feldobja az öltözéketeket, de egy rossz színválasztás agyoncsaphatja az egészet. Ha nem tudjátok eldönteni, hogy a kiválasztott összeállítás jól működik-e, akkor jobb, ha nem vesztek fel kiegészítőt.  

1. Vamp ruhatár démoni nőknek
2. Dior és Dietrich ma is kísértLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés