free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: dekoltázs, fodor, hasvillantós, igennem, szürke 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 


A fodros aljú szürke kisruha volna az adu ász - ebből a típusból szerencsére rogyásig vannak pakolva a boltok, és Istennek hála, nem csak az öklömnyi bazsarózsával feldíszített, színorgiás kiadásból. Amiért szeretjük: mert egészen sokféleképp variálható hozzájuk a szerelés, a csinos munkahelyitől a jóval lazább-komfortosabb sétálósig bármi jöhet - alanyunk ügyesen és egyszerűen körített, még arany táskástul is bőven ajánlani tudjuk.

Félreértés ne essék: korízlés ide vagy oda, nagy barátai vagyunk a telt női idomoknak, és mi is azon az oldalon eveznénk, ahol a bögyös-faros csajok bátran odarakhatják, ami van, no de… Azért nem akárhogy. A nyakban átdzsaló és vállat kitakaró felső oké is lenne, feketében pláne, de azért a deréktájit csak jobban kéne fedni, plusz a dekoltázsa sem a legtesthezállóbb - sőt a naciból sem biztos, hogy a kivillantós-kötős az ideális, úgy véljük. A riszpekt azért még alsó hangon is kijár.


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés