free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sarah Jessica Parker használt ruhában

Borsa         Címkék: használtruha, kishír, premier, sarahjessicaparker, szexésnewyork 0 hozzászólás

Sarah Jessica Parker, a stílusteremtő divatikon használt ruhában jelent meg filmje premierjén. Nem azért, mert csak ennyire tellett neki, hanem mert átverték.

Mi a legnagyobb katasztrófa, ami egy stílusteremtő, divatőrült színésznővel történhet? Az, hogy saját filmjének premierjén egy használt göncben jelenik meg, anélkül, hogy tudná, micsoda szégyen érte.

Carrie bizonyára írna az esetből egy cikket és láncban elszívna pár cigit, de Sarah Jessica Parker csak szolidan hangot adott csalódottságának, amikor utólag kiderült, hogy Olivier Theyskens nem mondott igazat akkor, amikor azt állította, hogy a Szex és New York film New York-i premierjére választott ruhát a divatikonná vált színésznő veszi majd fel először. A szomorú valóság azonban az, hogy a ruhát korábban már látták Lindsay Lohanon és egy Lauren Santo Domingo nevű modellen is.

www.nowmagazine.co.uk, http://concreteloop.com

Ezzel a húzással sikerült szegény Sarah Jessicát abszolút a saját terepén röhej tárgyává tenni. Egy a divatot a központba helyező mozinak a bemutatóján, rajongott dívaként, éppen az imádott városában használt ruhában végigbillegni a vörösszőnyegen, elég nagy ciki. Így lesz a divathősből a divat áldozata. Megrendítő.

Reméljük, azért SJP kiheveri, hogy ő volt a harmadik, aki ezt a ruhát viselte. Mi innen Budapestről együttérző szívvel üzenjük neki, hogy minket az se zavarna, ha negyedikként kellene felvennünk azt a ruhát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés