free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bikini lazacpikkelyből

Borsa         Címkék: bikini, chile, kishír, lazac, pikkely 0 hozzászólás

A divat kedvéért már nyúztak prémes állatokat, kígyót, és most már a lazacot sem csak az íze miatt gyilkolásszák. Egy chilei tervező lazacpikkelyes ruhákat tervez.

Fantasztikus, hogy a divat kedvéért hányféle állatnak kell meghalnia. Az állatvédők valószínű nem tapsikolnak örömükben, hogy a chilei Claudia Escobar megalkotta a lazacpikkelyes fürdőruhát, de a gazdag sznobok ettől még lehet, hogy el sem indulnak luxusnyaralásukra a méregdrága, speciális anyagú falatnyi bikinik nélkül.

http://in.reuters.com, www.metronews.ca

Escobar kitartó munkával, négy éven keresztül kísérletezgetett a pikkelyekkel, mire sikerült neki egy rugalmas és tartós anyagot létrehozni belőle, aminek ráadásul halszaga sincs. További eljárásokkal színezni is tudják a "halbőrt", és választhatunk, hogy matt, vagy vízes hatású kivitelben szeretnénk inkább lazacgöncöt. Nemcsak pikkelyes bikinit, de pikkelyes szandált és miniszoknyát is gyártanak ugyanis. Egy bikinit már 250 angol fontért - körülbelül 77.000 forintért - megkapunk, pár százezerből tehát komplett sellőlánnyá válhatunk. A hülyének is megéri.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés