free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: egyrészes fürdőruha

Megyeri Nikolett         Címkék: cucckereső, egyrészes, fürdőruha, szivacsbetét, választék 0 hozzászólás

Hétről-hétre becélzunk valamilyen konkrét ruhadarabot, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten egyrészes fürdőruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ebben a részben egyrészes fürdőruha után kutattunk és konstatáltuk, hogy akik ezt a fazont részesítik előnyben, azoknak idén bizony nem kell attól tartaniuk, hogy netalán a bőség zavarába kerülnének. Akadt olyan bolt, ahol hiába próbálkoztunk, ugyanis a kétrészes fürdőruháktól amúgy roskadozó állványokon még elvétve sem találtunk egy darab egyrészest sem. Azokban az üzletekben pedig, ahol egyáltalán árulnak, ott is nagyságrendekkel kisebb választékban, mint kétrészest.

A H&M-ben, ott jártunkkor összesen kétféle egyrészes fürdőruhát lehetett kapni, abból is az egyiket rögtön kilőttük, tekintve, hogy valami egészen hervasztóan nézett ki. A másik szintén nem egy egetrengetően fantáziadús darab, viszont a maga kategóriájában korrekt. A mellrész háromszöges-szivacsos kialakítása a kicsi és közepes mellekkel rendelkezőknek ideális, nekik viszont igen dekoratív dekoltázst csinál. A nyakban megkötős pánt viszont kissé vastagnak tűnik, ha ara gondolunk, hogy napozás után fehér csík formájában jelenik majd meg a helye a bőrünkön. Hátul csak a bugyi rész fedett, onnantól felfelé viszont a hátat már szabadon hagyja. Ára 4490 forint.A Women Secretben egyértelműen szélesebb választékot vártunk el, ehhez képest az általunk meglátogatott üzletben összesen háromféle egyrészes modellt tudtuk leakasztani. Az első, a múlt héten már kétrészes verziókban bemutatott, etnós mintázatú fürdőruhacsalád egyrészes tagja. A mellrész kialakítása nem a legszerencsésebb, ugyanis sem mell alatti merevítő nincs benne, ami a nagyobb keblűek számára tenné megfelelővé, sem pedig szivacs, ami a kisebb cicikkel rendelkezőknek kedvezne, emiatt tehát igen keveseknek fog igazán jól állni. Ami kár, mert amúgy az anyaga, pántok vastagsága, szabása és kisugárzása alapján egészen szerethető lenne ez a darab.

A klasszikus fekete egyrészes itteni verziója fürdőruhához képest kissé vastag anyagból készült. Mellnél ebbe sem került sem szivacs, sem merevítő, viszont igen kivágott és ha ez még nem volna elég, a tollacskás díszítés is a dekoltázs tájékára irányítja a tekinteteket, tehát ezzel a darabbal is csak csínján, csak olyanok, akiknek jól áll.A harmadik kiszemeltünk fehér színéből adódóan inkább azokon mutat jól, akik egy kicsit már lebarnultak. Minimalistán nőies szabású modell. A mellnél diszkréten szivacsbetétek bújnak meg, hátul a feneket és még az esetleges úszógumik vonalát is klasszul takarja, onnan felfelé viszont szépen ívelt hátkivágása van. A pántmegoldása is csinos, csak itt megint befigyel az a probléma, hogy ugye, ha magunkra napozzuk, az már kevésbé. Mivel azonban kellően passzentos a darab, így az is egy lehetőség, hogy egy olló hathatós közreműködésével egyszerűen pánt nélkülivé alakítjuk. Mindhárom fürdőruha ára egyaránt 8995 forint.

Az Etam a többi üzlethez képest viszonylag jobban el volt eresztve egyrészes fürdőruhák tekintetében, így itt végre válogathattunk is. Ha már, akkor innen is mutatjuk a változatot a feketére, melyet ennél a márkánál az elülső kivágás vonalán elhelyezett fekete flitterekkel véltek feldobni. Anyaga viszonylag merev, aminek hátránya, hogy a melleket lenyomja - pláne, hogy merevítő vagy szivacs ebben sincs - azonban a pocit illetve az úszógumikat is összehúzza kissé, ami viszont előny.Másik itteni választottunk már majdnem trikini kategória. Hátulról egyébként teljesen úgy néz ki, mintha kétrészes fürdőruha lenne rajtunk, hiszen a bugyi vonalában takar, felül pedig melltartópánt fogja össze. Elől tulajdonképpen csak a has vonalában fut egy sáv, bár valamivel szélesebb, mint a trikiniknél megszokott. A szabás kifejezetten  kiemeli a derék és a csípő vonalát, tehát ez a modell azoknak a legelőnyösebb, akik vékony derékkal és arányos csípővel rendelkeznek. Mindét fürdőruha 9890 forintba kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés