free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megvan Britney utódja

KOB         Címkék: botrány, cannes, kishír, lilyallen, sztriptíz 0 hozzászólás

Britney botrányait már kezdtük nagyon unni, neki már minden testrészét láttuk. De szerencsére van méltó utódja. Lily Allen énekesnő is szeret nyilvánosan vetkőzni.

Lily Allen mostanában igen csak sokkolja a rajongóit. Nyilvánosan vetkőzik, állandóan részeg és a Cannes-i Filmfesztiválról tudósító lapok többet írtak a ciki viselkedéséről, mint a filmek sztárjairól.

A Closer című angol magazin szerint a lány őrült viselkedése annak tudható be, hogy alig pár héttel a vetélése után 37 éves pasija, a Chemical Brothers tag Ed Simons szakított vele. A pletykák szerint a pasi azért dobta be a törülközőt, mert nem bírta idegekkel a lány részeg kirohanásait, Lily viszont blogjában tagadja, hogy ámokfutásának bármi köze is lenne holmi szerelmi bánathoz.

"Nem egy elromlott gyerekcsináló gépezet vagyok, aki vissza akarja szerezni a pasiját." Cáfolata a pletykát az énekesnő, aki a második albumán dolgozik, és csupán csak lazulni akart Cannes-ban. Kár, hogy elfelejtette, hogy nem a szokásos kelet-londoni haverokkal lóg, hanem kifinomult amerikai milliárdosok, angol, olasz és francia arisztokraták társaságában.

www.dailymail.co.uk

Mint ismeretes Cannes-ban az énekesnő félmeztelenül napozott az egyik legelőkelőbb luxus hotelben. Emellett a Forma 1-es mogul Flavio Briatore is felszólította, hogy távozzon jachtjáról, mert tök részegen sztriptízelni kezdett. És a lista még nem teljes: Lily a város egyik exkluzív klubjában Simon Pegg partiján úgy kiütötte magát, hogy elhagyta a cipőjét, a táskáját, és egyedi ruhájából kibuggyantak intim testrészei. A lányt az apjának, Keith Allennek kellett összeszednie, amiért - a szemtanúk szerint - Lily azzal fizetett, hogy a ciki helyzet miatt a taxiig csépelte az apját, majd beájult az alkoholtól.

A lány a bizarr viselkedése nem változott azután sem, hogy Cannes-ból hazatért. Sőt! A paparazzók örömére és a járókelék döbbenetére az énekes palánta London egyik utcáján vetkőzni kezdett, és mindenki szeme láttára nadrágra cserélte a miniszoknyáját. Úgy tűnik, megvan Britney utódja. Legalábbis, ami a botrányokat illeti, biztos.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés