free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Állati hajszobrok

Borsa         Címkék: állat, haj, kishír, naginoda, szobor 0 hozzászólás

Nem tartjuk valószínűnek, hogy a Nagi Noda által készített frizurák széleskörben elterjednének. Pedig nekünk nagyon tetszik, azt is mondhatnánk: állati jók!

Nagi Noda munkáit elnézve eltöprenghetünk azon, hogy hol a határ a kreativitás és a totális zakkantság között. A japán művész csinál videóklippeket, reklámokat, de divattervező, dizájner és hajszobrász is, vagyis univerzális ötletember.
Csinált már mutáns - egyéb állatokkal keresztezett - plüsspandákat, és szemgolyó táncot, horror kávézójában pedig sírkő alakú sütit, és rohadt almának, véres csontváznak látszó eledelt szolgálnak fel a koporsóban ücsörgő kedves vendégeknek.

http://jezebel.com
Nézd meg Nagi Noda hajszobrait!

A fodrászkodásról is speciális elképzelései vannak. Úgy látszik az emberek állati kinézete régóta izgatja. Uszkár aerobikjában egy aerobikedzőnő testét "uszkárosította", most pedig gyönyörű modellek feje búbjára kreált érdekes állatszobrokat hajból. Az egész annyira őrült, hogy már jó. Extravagáns partikra kifejezetten ajánljuk, de azt nem tanácsoljuk, hogy színházba ilyen oroszlánfejjel érkezzünk, mert a hátunk mögött ülők nem fognak látni tőlunk, és esetleg még előhozzuk belőlük az állatot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés