free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az élet Lohanéknál

Borsa         Címkék: család, kishír, lindsaylohan, sztár, valóságshow 0 hozzászólás

Lindsay Lohan anyja nagyon jó menedzsere gyerekeinek. Talán túl jó is. Most például elérte, hogy valóságshow-t készítsenek a családról. Szerencsére itthon nem látható.

Lindsay Lohant borzalmas viselkedése miatt egy ideje komolyan hanyagolják a hollywoodi producerek, ezért a lány törtető anyja úgy döntött, a saját családjuk életét bocsájtja áruba a maradandó népszerűség, és a kövér bankszámla kedvéért. Az E!Entertainment nevű televíziós csatorna, a család engedélyével bekamerázta a Lohan rezidenciát és június óta már látható a Lindsay családjának életét bemutató show, a Living Lohan.

Nem kétséges, hogy a klán igen érdekes tagokkal rendelkezik. Lindsay anyja Dina, aki három éves kora óta nyomja Lohant a népszerűség - és végül is az önpusztító élet - felé, most a kisebbik lánnyal, a 14 éves Alival próbálkozik. A saját állítása szerint azért, hogy Ali is "valóra válthassa az álmait", ezúttal azonban nem csak filmes, de zenei vonalon is.

Ami Lindsay fiú testvéreit illeti, azoknak úgy tűnik saját elhatározásból nem sok szerep jutott. Cody-nak és Michael-nek ugyanis elege van az élvhajhászásból. Cody (11) viszonylag visszafogott sportmániás és igen jó tanuló, aki magasról tesz a hírnévre. Michael (20) pedig kollégiumba menekült az őrült női családtagok elől.

http://nymag.com, http://socialitelife.celebuzz.com, www.aolcdn.com

A vágatlan félórás epizódok így tehát arra mérséklődnek, hogy bemutassák, hogy mamadzser Dina hogyan segíti tanácsaival Alit, hogy a bimbózó tehetség eligazodjon az üzleti életben és a rivaldafényben, anélkül, hogy ugyanazokat a hibákat elkövetné, mint hírhedt nővére.

"A Lohan család egy olyan csapat, aki tudja, hogyan kell a pofonokkal bánni, és győztesen kikerülni a csatákból. Dina egy szenvedélyes, és a lányaiért kőkeményen gürcölő anya, akit a nézők rokonszenvesnek és igen izgalmasnak fognak találni." mondja az eonline.com-nak Lisa Berger, aki a sorozatok produkciós vezetője az E!Entertainment televíziós csatornánál.

Ami Lindsay-t illeti, hozzáállása a szokásos. Az egész hűhóval kapcsolatban csak egyetlen karriertanácsot adott kishúgának: hogy ne engedjen az anyjának, és hagyja az egész valóság show-t a fenébe úgy ahogy van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés