free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beckham a legcukibb

KOB         Címkék: beckham, cuki, kishír, lista, pasi 0 hozzászólás

Az amerikai OK! magazin összegyűjtötte a legcukibb pasikat. Ahhoz képest, hogy a listán szinte mindenki amerikai, szinte botrány, hogy az angol Beckham lett az első.

Az überpatrióta amerikaiak biztosan félrenyelték a reggelijüket, amikor meglátták, hogy a még zöldfülű, és ráadásul angol David Beckham kapta az OK! Magazintól az ország Legcukibb Pasija címet.

A listának, meglehet kicsit gőgicsélős a neve, ám a széles körben végzett közvélemény kutatás alapján felállított 50 nevet tartalmazó lista igen nagy presztízsnek örvend. A jelöltek zöme általában amerikai (állampolgárságú), és csak ritkán téved az élmezőnybe "vendég" pasi. Meglepő, tehát hogy Beckham egy éves amerikai focis karrierje után egyenesesen az első helyre került, maga mögé utasítva Hollywood olyan új nagyágyúit, mint Jesse Metcalfe vagy Ryan Philippe.

Demi Moore is biztosan megpukkant mérgében, hiszen játékszerének - Ashton Kutchernek - csak a nyolcadik hely jutott, annak ellenére is, hogy a nő ex férje, Bruce Willis állandóan protezsálja a fiatal színészt, hogy ne csak Demi fizuja és az Ő általa küldött gyerektartás csordogáljon a házi kasszába.

www.okmagazine.com, www.flickr.com

A lista egyébként elszomorító mértékben hemzseg a középkorú pasiktól, amely arról árulkodik, hogy igen gyenge a felhozatal manapság a fiatal pasik terén. Összesen három pasi van, aki 25 éven aluli, ami borzasztóan gyenge teljesítmény, főleg hogy a három jelölt egyike ugyan csak angol. Sőt mi több! Az illető nem más, mint Harry herceg, akit valószínűleg az lökött meg, hogy a híres amerikai RADAR magazin nem rég közölt egy nem túl előkelő cikket a herceg kicsapongásairól, hamis címlappal.

Az igen csak élemedett korú, 55 éves Pierce Brosnannek - a James Bond szerepeknek köszönhetően - még mindig sikerült megkaparintania a 11. helyet, míg a legfrissebb Bond fiú - Daniel Craig - csak a 36 helyig jutott. Ráadásul az aggastyán Denis Quaid is még ott lebzsel a mezőnyben, pedig harmincon alul szinte már senki sem emlékszik a szerepeire.

Egy pár kérdés azért felmerül a listával kapcsolatban: Az egyik, hogy vajon mi történt Orlando Bloommal, hiszen a szexisten tavaly még az egyik koronás szívtipró volt az egyesült államokban, ám most csak a 28. hely jutott neki. A másik égető kérdés pedig, hogy hol van Justin Timberlake, akinek a színészi karrierje pont azért tört derékba, mert túlságosan is hasonlított Ryan Phillippe-re.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés