free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ékszerek polipból

Borsa         Címkék: ékszer, ezüst, kishír, polip, tapadókorong 1 hozzászólás

Egy ékszergyártó cég azt állítja, hogy ékszerei igazi polipból készültek. Reméljük ennek nincs köze ahhoz, hogy a polipoknak visszanő a karja, ha levágják.

Aki kedveli a bizarr ékszereket, annak biztos tetszeni fognak az Octopusme! cég által gyártott ékszerek is. Az ékszerekhez fűzött magyarázat kissé zavaros nekünk, hisz úgy reklámozzák, hogy igazi polipból vannak, ezüstbe öntötték a polipalkatrészeket, de - ahogy írják - az eljárás végére az ékszerek nem tartalmazzák a polip testét.

www.etsy.com
Nézz még több ékszert polipból!

Az ötlet kétségkívül eredeti, és a látvány sem egyértelműen taszító, bár valahogy nem nagy kedvel tennénk kezünkre a tapadókorongos karkötőt. A polip brutális egy állat, szinte földöntúli képességekkel rendelkezik, olyan, mint egy fantázia világból való szuperharcos. Képes a színváltoztatásra, hatalmas ereje, egyes típusoknak halálos mérge van, és ami a legdurvább, vissza tudja növeszteni a karjait, ha valamilyen baleset folytán leszakadna.

Mindezeket figyelembe véve a polipékszerek szerintünk hordoznak valami nagyon-nagyon sötét jelentést, talán woodoo papokon, netán a goth szubkultúra képviselőin tudjuk elképzelni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés