free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ellopták Cobain hamvait

Borsa         Címkék: courtneylove, hamvak, kishír, kurtcobain, nirvana 0 hozzászólás

Nem tudjuk, hogy mi a furcsább ebben a hírben: az, hogy ellopták Kurt Cobain hamvait, vagy az, hogy felesége egy rózsaszín maci alakú táskában tartotta.

Elég beteg elmére vall, az, ha valaki ellopja más férjének hamvait, még akkor is, ha a legendás Kurt Cobain földi maradványairól van szó. Na jó, mondjuk az sem mondható teljesen normálisnak, ha valaki egy rózsaszín maci alakú táskában tartja azt, ami halott férjéből megmaradt. Courtney Love ugyanis ilyen módon tárolta hollywoodi házában a Nirvana énekes hamvait, ám pár héttel ezelőtt valaki kirámolta a táskát, és elvitte az énekes hamvait és egy hajtincsét.

www.stuff.co.nz, http://guim.co.uk

Mégis, meg tudjuk érteni az özvegy szélsőséges kijelentéseit, melyekkel az abszurd történetet kommentálta:  "Nem tudom felfogni, hogy lophatták el tőlem Kurt hamvait. Undorítónak találom ezt az egészet, és jelenleg az öngyilkosság is eszembe jutott. Nem tudom, mit teszek, ha nem kapom vissza a hamvait.  Olyan, mintha újból elszakították volna őt tőlem."

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy mit kezd a tolvaj a Cobain hamvakkal, netán eladja, vagy saját használatra rabolta el Love macis táskájából?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés