free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Patricia Field

Borsa         Címkék: divat, ismerdmeg, patriciafield, piroshaj, szexésnewyork 1 hozzászólás

Legalább annyira hozzájárult a Szex és New York sikeréhez, mint a négy szingli. Butikosból lett világhírű stylist. A héten Patricia Field divattervezőt mutatjuk be.

A Szex és New York többek között annak köszönheti mindent elsöprő sikerét, hogy a főszereplők számára kiválasztott ruhák szinte mindig tuti befutók voltak, azt azonban sokáig csak kevesen tudták, hogy kinek a nevéhez fűződnek ezek az összeállítások. Mára a divatvilág egyik nélkülözhetetlen alakjává vált, a korábbi butiktulajdonos Patricia Field.

A világ egyik leghíresebb stylistja és jelmeztervezője, már a puszta megjelenésével is óriási feltűnést kelt. Bárhol is van, messziről világít rikító ruháival és paradicsompiros hajával. Azonban a divathoz és az "öltöztetéshez" kétségtelenül ért, minden egyes fórumon elmondja, hogy a divatban az legfontosabb, hogy úgy fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk. A hibákat nem kell erőszakosan elrejteni, inkább az előnyösebb testrészek kiemelésére kell koncentrálni.

www.hbo.com, http://.photobucket.com, www.payless.com
Nézegess Patricia Field kreációkat!

Nem hisz az XS-es méretben sem, szerinte az ennyire vékony nők nem tudják kellő eleganciával viselni a ruhákat, és teljesen elveszik belőlük a nőiesség. Az egyik sajátossága, hogy méregdrága designer darabokat tökéletesen házasít össze filléres kacatokkal. Olyan rég elfeledett kiegészítőket élesztett újra, mint a napernyő, a horgolt kesztyű és a kalapok. Az általa összeállított daraboknál azon sem lepődünk meg, hogy a különböző stílusok szinte mindig keverednek, nyugodt szívvel kombinál oldalzsebes nadrágot selyemblúzzal és tűsarkúval. Mindemellett a tökéletesen elegáns és kifinomult összeállításokat kellő magabiztossággal álmodja meg.

A sorozat négy főszereplőjét a filmbeli személyiségükkel teljes összhangban öltöztette, egyetlen részben sem éreztük, hogy valamelyik ruhadarab oda nem illő lenne. Az elmúlt években tervezői babérokra tőrt és kollekciót tervezett a Payless nevű amerikai internetes áruháznak, az általa kreált cipők mindegyike 40 dollár alatti áron kapható, ezzel az volt célja, hogy a luxust a kevésbé tehetős nők számára is elérhetővé tegye. Patricia Fieldet lehet szeretni vagy utálni, azt azonban kár lenne tagadni, nagy hatással volt a huszonegyedik századi nők stílusára. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy méregdrága tűsarkút és térdzoknit kombináljunk ceruzaszoknyával. Mi leginkább azért imádjuk, mert sokszor kihangsúlyozza, hogy egy nő nagy fenékkel lehet csak igazán szexis, gondoljunk csak Jenifer LopezreLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés