free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kemoterápia után

puder@borsa.hu         Címkék: fodrász, hajbeültetés, sugárkezelés, szakértő, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa mesterfodrászával mindent megbeszélhettek, mostani levélírónknak a sugárkezelés után foltokban nőtt vissza a haja. Erre is tud megoldást ajánlani.

fodrász

Ajánló

A www.borsa.hu szakértői csapatához Bolgár Dávid Tamás is csatlakozott, aki igen gyakorlott mesterfodrász. Ez nektek, kedves Borsaolvasók azért jó hír, mert innentől kezdve, minden rázósnak, cikinek, bénának hitt kérdést feltehettek neki.


Vele simán megbeszélhetitek azokat a problémákat, amelyeket saját fodrászotokkal nem tudtok, vagy valamiért nem akartok; mert ugye sokan ismeritek azt az érzést, amikor inkább szájzárra kényszerítitek magatokat, sem mint hogy fodrászotok aktuális remekművét, amit pont a ti fejeteken, a ti hajatokkal végezte, méltatni kezdjétek.

Írjatok és kérdezzetek. Csak semmi szirup.

puder@borsa.hu

Üdvözlöm Tamás!

Az én problémám sajnos "kicsit"bonyolultabb. Daganatos betegséggel műtöttek, azután jöttek a kezelések, sugár, kemoterápia satöbbi, és kihulott a hajam. Lassacskán vissza is nőtt, de sajnos a legrosszabb helyen a fejtetőn maradt egy nagy folt, ahol állítólag a hajhagymák is elpusztultak. Bőrgyógyász szakorvos szerint ott már egyáltalán nem fog kinőni újra. Nagyon elkeserít, mert sajnos csak lófarokban tudom hordani, az takarja a foltot. Elég megalázó élmény amikor felkeresek egy fodrászt, elmondom, mi a problémám és végül azt mondja, nem tud segíteni. Szívesen fogadnék bármilyen ötletet.

Üdvözlettel: B.Ibolya

Kedves Ibolya!

A problémát sajnos orvosolni nem tudom, de annyit mondhatok, hogy szerintem mindig érdemes több bőrgyógyászt felkeresni, esetleg külföldön is utánaérdeklődni. Egyébként, ha már véget ért a kemoterápiás kezelés azt javasolnám, hogy meg kellene próbálni a szigetenkénti hajbeültetést, persze egy szakember segítségét kikérve. Ez úgy történik, hogy az ember fejének hátsó részéről, azaz a tarkó részről speciális eljárással hármasával kiműtik a hajszálakat mindenestül, és a problémás területre úgy ültetik be, ahogy a páciens szeretné. Még a dőlésszögét is meg lehet határozni a szálaknak.

Külföldön már több helyen is alkalmazzák ezt a fajta eljárást, de itthon magánklinikákon is léteznek olyan szakrendelők, aholy végeznek ilyet. Próbáld meg soha nem feladni, én azt vallom, hogy kellő hittel és kitartással le lehet győzni bármit.

Addig is, esetleg keress fel egy profi paróka készítőt, aki az ízlésednek megfelelő parókát elkészíti. Ma már nagyon szépeket tudnak csinálni, ami akár az eredeti hajadhoz is nagyon hasonlíthat.

Sok hitet kívánok! Bolgár Dávid Tamás
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés