free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss a süllyesztőben

KOB         Címkék: divat, katemoss, kishír, öreg, süllyesztő 0 hozzászólás

Harmincnégy évesen az ember nem gondol még a nyugdíjra, kivéve, ha modell. Egy fehérnemű cég szerint Kate Moss kiöregedett, lecserélték egy fiatalabbra.

Mossy egyszer már megúszta a süllyesztőt, miután kokain függősége a napvilágra került. Az akkori botrány ugyan pár szerződésébe került a szuper modellnek, ám hosszú távon Moss sokkal felkapottabb lett, mint a botrány előtt, és az ügy inkább dagasztotta a modell bankszámláját, sem mint karcsúsította volna.

Most azonban úgy tűnik visszafordíthatatlan a helyzet, a 34 éves szupermodell ugyanis a már senior kategóriásnak számít, vonásain igencsak meglátszanak az évek, és a nem épp kímélő életmód. Az Agent Provocateur fehérnemű lánc éppen ezért úgy döntött, hogy lecseréli a modellt és egy tízessel fiatalabbat szerződtet a helyére. Az esetben nemcsak az kellemetlen, hogy Alice Dellal majd másfél évtizeddel fiatalabb, hanem ráadásul még viszonylag ismeretlen is. Az AP mégis őt akarja, nem pedig Kate-et.

www.someoneelseslife.com, http://evilbeetgossip.film.com

Persze Kate nem ostoba, gondolt a jövőre,  már korábban belefogott a ruhatervezésbe. Ám vannak pletykák, melyek szerint ezzel is csak közelebb került a süllyesztőhöz, Ugyanis amikor az angliai Harrods áruházban saját maga készült bemutatni a tervezett darabokat, pontosan előírták, hogy hogyan lehet megvilágítani és honnan lehet fényképezni a forgatókönyv szerint, az áruház kirakataiban sétálgató Mosst.

Ha már speciális fények kellenek ahhoz, hogy a modell olyan kortalannak tűnjön, mint amilyennek a képek mutatják, akkor nem csoda, ha elgondolkoznak a marketing mogulok. Az, hogy az AP most dobta Moss-t, előrevetíti annak lehetőségét, hogy mások is majd így tesznek, hiszen egy nagyon nagy presztizsű cégről van szó.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés