free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss a süllyesztőben

KOB         Címkék: divat, katemoss, kishír, öreg, süllyesztő 0 hozzászólás

Harmincnégy évesen az ember nem gondol még a nyugdíjra, kivéve, ha modell. Egy fehérnemű cég szerint Kate Moss kiöregedett, lecserélték egy fiatalabbra.

Mossy egyszer már megúszta a süllyesztőt, miután kokain függősége a napvilágra került. Az akkori botrány ugyan pár szerződésébe került a szuper modellnek, ám hosszú távon Moss sokkal felkapottabb lett, mint a botrány előtt, és az ügy inkább dagasztotta a modell bankszámláját, sem mint karcsúsította volna.

Most azonban úgy tűnik visszafordíthatatlan a helyzet, a 34 éves szupermodell ugyanis a már senior kategóriásnak számít, vonásain igencsak meglátszanak az évek, és a nem épp kímélő életmód. Az Agent Provocateur fehérnemű lánc éppen ezért úgy döntött, hogy lecseréli a modellt és egy tízessel fiatalabbat szerződtet a helyére. Az esetben nemcsak az kellemetlen, hogy Alice Dellal majd másfél évtizeddel fiatalabb, hanem ráadásul még viszonylag ismeretlen is. Az AP mégis őt akarja, nem pedig Kate-et.

www.someoneelseslife.com, http://evilbeetgossip.film.com

Persze Kate nem ostoba, gondolt a jövőre,  már korábban belefogott a ruhatervezésbe. Ám vannak pletykák, melyek szerint ezzel is csak közelebb került a süllyesztőhöz, Ugyanis amikor az angliai Harrods áruházban saját maga készült bemutatni a tervezett darabokat, pontosan előírták, hogy hogyan lehet megvilágítani és honnan lehet fényképezni a forgatókönyv szerint, az áruház kirakataiban sétálgató Mosst.

Ha már speciális fények kellenek ahhoz, hogy a modell olyan kortalannak tűnjön, mint amilyennek a képek mutatják, akkor nem csoda, ha elgondolkoznak a marketing mogulok. Az, hogy az AP most dobta Moss-t, előrevetíti annak lehetőségét, hogy mások is majd így tesznek, hiszen egy nagyon nagy presztizsű cégről van szó.
 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés