free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Forró éjszakák Vegasban

Borsa         Címkék: kishír, lasvegas, meleg, reklám, szálloda 0 hozzászólás

Egy Las Vegas-i szálloda nem véletlen írja honlapján, hogy a pezsgő éjszakák és forró ölelések szállodája. Külön reklámkampányban célozzák meg a melegeket.

Párizsba minden szerelmespárnak egyszer el kell mennie, erre alapozza kampányát a Las Vegas-i Paris Las Vegas hotel. A szálloda - aminek a szomszédjában természetesen egy klónozott Eiffel-torony is van - a "Párizsban minden szexibb" szlogennel reklámozza magát. Hogy minél több vendéget szerezzen, a hotel - hogy is fogalmazzunk - a legforróbb lapjait is kijátszotta.

http://multicultclassics.blogspot.com

A francia kártyalapokat ábrázoló reklámplakáton elsőre nem tűnik fel semmi turpisság, ám, ha jobban megnézzük, ezeken a kártyalapokon két bubi, illetve két dáma bújik össze huncutul. Lezbikusoknak és melegeknek hotelszobát reklámozni elég kényes téma, de a kreatívoknak ezúttal sikerült megmaradni az ízlésesség és ötletesség ösvényén: szolid utalás, humoros megközelítés, és még a Las Vegas-i fílinget is visszaadja.

A szálloda magát az egyik legmelegbaráttabb szállodának nevezi a Las Vegas Strippen, Vegas szállodákkal szegélyezett főútján. A szállodában külön meleg pároknak kialakított szolgáltatáscsomagokat lehet igénybe venni a szokásos szállodai wellness szolgáltatásokkal, de valószínűsítjük, hogy az Elton John-csomag a legkelendőbb, melynek ára tartalmaz két jegyet egy Elton show-ra is. A melegbarát szálláshely biztos népszerű lesz, talán azok körében is, akik eddig nem vállalták ilyen irányultságukat, hisz mindenki ismeri a híres mondást: "What happens in Vegas, stays in Vegas" - vagyis, ami Vegasban történik, annak híre ott is marad.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés