free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: divat, igennem, összeállítás, sort, szandál 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

Vállak, karok, hát, dekoltázs: ki! – nyár van, nyár. A húzott derekú, ha jól látjuk bézs ujjatlan szépen kiemeli a barna bőrt, a szőke frizurának és a térdben elharapott farmernacinak is barátja, jó az esése, kellemes az anyag, üdítő a látvány, ennyi. Fonott kistáskával a vállon igazi bevásárlós, piacozós összeállítás. Mi a lila pacskert mondjuk elfelejtenénk ehhez a gönchöz, de igen, feltűnt nekünk is a karkötő színével való összekacsintás, egy pötty sárgával megbolondítva, szóval csak a kekec, de értjük.
 

Újragondolnánk az egész toalettet, ától cettig. Elsőként a leheletnyi rövidnadrágnál hőkölnénk vissza a tükör előtt állva (a szín-anyag-fazon hármasból legalább valamelyiken javítani), de ha ne adj' Isten valami kabala vagy barátnői adomány a míves holmi, és muszáj lenne viselni, akkor a hófehér, díszített szandi maradna a polcon – tehát hogy az egészből vagy valami vadabbat és harsányat kéne komponálni, vagy valami finoman ironikusat, kicsit gőgöset, dandyt, de ezek, így, együtt... Szóval nem.  

 

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés