free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jack Blacket sokkolta saját feneke

KOB         Címkék: dagi, fenék, hollywood, jackblack, kishír 0 hozzászólás

Néha úgy tűnik, hogy a sztárok mind tökéletesek, de van kivétel. Bár, ha hiszünk Jack Black igéretének, ő sem lesz már sokáig duci. Besokkolt saját feneke látványától.

Úgy látszik Hollywoodban előbb-utóbb mindenkit elér a testsúly para. Így járt Jack Black is, de valljuk be, nem alaptalanul. Teljesen elájult attól, hogyan mutat dagi hátsófele a filmvásznon. "Amikor a Margot az esküvőn című filmben megláttam meztelen fenekemet, elképedtem hogy gyakorlatilag mindkét farpofámnak tokája van"- montja a sztár a Parade.com weboldalnak, és egyet kell vele értenünk.

Még akkor is, ha igaznak vesszük a mondást, hogy a kamera mindenkit plusz öt kilóval nehezebbnek mutat, kijelenthetjük, hogy tényleg ráférne a pasira egy kis fitnesz. És nem csak úgy Kung Fu Panda módra, hanem komolyan, hiszen már olyan túlsúlyos, hogy kilói lassan az egészségét is veszélyeztni fogják.

www.celebitchy.com

A sztár nem csak a közönségnek hanem a szakmának is megígérte, hogy mire legközelebb megmutatja a hátsó fertályát, az izmos és kerek lesz. Talán az is erre sarkallja, hogy az OK! Magazin kedvesen kerekdednek titulálta a színészt. Ez a jelző a három éven aluliakra nézve még hízelgő, de egy felnőtt férfi hiúsági rohamot kap tőle. Reménykedjünk, hogy a hiúsági roham nem csak öt percig tart majd Blacknél és komolyan a súlyzó után nyúl. A Margot az esküvőn című film szóban forgó részeinél meg nyugodtan hunyjuk be a szemünket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés