free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Naomi Campbellről szobrot mintáznak

Borsa         Címkék: fotós, kishír, naomicampbell, reptér, szobor 1 hozzászólás

Egy brit fotós 30 láb magas szobrot készül emelni Naomi Campbellnek. Így legalább a részeges, hisztis, erőszakos modellben is majd könnyű lesz meglátni a nagyságot.

Kevesen érdemlik ki, hogy még életükben szobrot kapjanak. Azt hinnénk ehhez nagy dolgokat kell letenni az asztalra. Ám úgy tűnik elég az is, ha valaki hisztis, verekedős, gyakran részeg, ja és mellesleg gyönyörű. A neves brit fotós, Nick Knight háromdimenziós képekkel fotózta körbe Naomi Campbellt, hogy a képek felhasználásával egy harminc láb magas (körülbelül kilenc méteres) szobrot készítsen a modellről. Azt még nem döntötte el, hogy üvegből, vagy alabástromból lesz-e, és az sem tisztázott, hogy hol fogják felállítani a szobrot az év végén, amikorra jósolják, hogy elkészül.

http://thesun.co.uk

Az Independent magazin viccesen a Heathrow repteret ajánlotta, hogy mindig emlékezzenek a helyi alkalmazottak arra a májusi botrányra, amikor Campbell kisasszony kissé kontrollt vesztve agyabugyálta őket egy elveszettnek hitt csomagja miatt. Miután egy rendőrt is leköpött, letartóztatták, a British Airways pedig örökre letiltotta járatairól.

A szobor ötlete egyébként azért sem rossz, mert ebben a formájában legaláb Naomi rendíthetetlenül fog állni a lábán, nem úgy, mint pár nappal ezelőtt egy olaszországi bulin, ahol a modellnek - nem épp nőiesen - sikerült padlót fognia,  bizonyára a sok ásványvíztől. A szóvivő nagyszerűen megmagyarázt az esetet: "Naomi csak viccelt, kíváncsi volt, hogy, ha elesik, ki kapja el." Ezért érdemes szóvivőt fizetni...
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés