free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 rosszul öltözött sztár

Borsa         Címkék: celeb, lista, öltözködés, stílus, sztár 1 hozzászólás

Azt hihetnénk, ha valaki gazdag, és még stylistja is van, nem fordulhat elő, hogy béna ruhákban jelenjen meg. Van, akiknek még így is sikerül. Öt rosszul öltözött sztár.

Bár szerintünk nem kell feltétlenül sok pénz ahhoz, hogy csinosan öltözzünk, és a stílusérzék is fejleszthető, azért elfogadjuk, hogy gyakran nehéz rátalálni az ízléses öltözködés ösvényére, erről szól Iyenek vagyunk című sorozatunk is. Ám, ha valaki, akinek nincsenek filléres gondjai, éveket, évtizedeket tölt el a showbizniszben, ráadásul stylisztok, fodrászok, sminkesek garmadája veszi körül, és ennek ellenére rendszeresen botrányosan néz ki, arra már nehéz magyarázatot találni. Nem is találtunk, csak bemutatjuk őket, hogy tudjátok, milyen példát ne kövessetek. Öt rosszul öltözött sztár.

http://socialitelife.celebuzz.comAmy Winehouse

Az énekesnő hangi kvalitásaihoz nem fér kétség, tavalyi albuma az egész világot lázba hozta. Azonban a brit sztár kinézetét és vitatott, önpusztító életmódját még ennél is nagyobb figyelem övezi. Szinte már hiányozna, ha nem hallanánk minden héten Amy legújabb "elvonós" kalandjáról. Stílusában keveredik a Kate Moss által bevezetett heroin-sikk és a rockabilly módi. Az eredmény nem éppen bájos. A vastagon körberajzolt szemről, a festék rendre lefolyik, a hajára elhasznált lakkos flakonból kiáramló hajtógáz pedig feltehetően néhány százalékkal már növelte az ózonlyukat, és ekkor a ruháit még nem is firtattuk…

www.ragpre.comBritney Spears

Tündérmesének indult Britney Spears karrierje, a fiatal lány egyik pillanatról a másikra robbant be a zenei életbe, és vált sztárrá. Az első években nemcsak a hangi adottságaival voltunk megelégedve, de dögös, kislányos ruháiba sem tudtunk belekötni. Aztán történt valami, talán hírneves szüzességének elvesztése járt együtt a kóros stílusromlással. Azt még elnéztük neki, hogy férjhez ment Amerika egyik leglinkebb Zs-kategóriás sztárjához, de azt már egyáltalán nem értjük, hogy miért kell szakadt, koszos ruhákban, leázott sminkkel megjelenni a nagyérdemű előtt.

http://fabsugar.comMary-Kate Olsen

Mary-Kate a Bírlak című sorozatban tűnt fel ikertestvérével Ashley-vel együtt, ezután még jött néhány feledhető gyerekfilm, aztán semmi említésre méltó. Csak anorexiáján csámcsogtak a pletykalapok. Az ikerpár másik tagja sem nevezhető éppen vaskosnak, de Mary-Kate még a legedzettebbek szemébe is könnyeket csal, fogpiszkáló alkatánál már csak az elborzasztóbb, hogy öt számmal nagyobb ruhákba burkolja magát, ezáltal úgy néz ki, mint egy jobban öltözött hajléktalan. A megoldást valószínűleg az jelentené, ha rászokna az S-es méretre, és legalább naponta háromszor enne. Vajon erre Hollywoodban még nem jöttek rá?!

www.rubintrekaszalon.huRubint Réka

Tudjuk mi, hogy Apácska Rékájának minden porcikája tökéletes, de ez nem jelenti azt, hogy azt mindig mutogatni is kell. Nem értjük, miért vagyunk arra kárhoztatva, hogy mindig többet lássunk a fitness ladyből, mint szeretnénk. Hol a mellét, hol az egész fenekét kell néznünk. pedig minket ez tényleg nem érdekel. El kellene neki magyarázni, hogy a nőies öltözet nem jelent egyet a popsi kivillantó minivel. Sajnos öltözködési stílusával csak azt éri el, hogy sokszor úgy néz ki, mint egy alulfizetett go-go táncosnő. Csak halkan szeretnénk megjegyezni, hogy az általa megálmodott ruhakollekció akkorát bukott, amekkorát a magyar divatélet még nem látott.


www.tothvera.huTóth Vera

Előre szeretnénk bocsátani, hogy a telt lányokkal semmi bajunk, Verával meg az öltözködésén kívül tényleg semmi gondunk. De az valahogy nem fér a fejünkbe, hogy miért nem vesz fel cicanadrágon és ballonkabátszerű ingruhán kívül semmi mást; valószínű ez sem az ő hibája, hanem valamelyik rendkívül kreatív stylisté, akinek Vera cicanadrággal együtt fixálódott az agyában. Arra senki sem gondol, hogy az énekesnő így hány telt lánynak mutat rossz példát?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés