free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bill Clintont új nőügye

Borsa         Címkék: billclinton, ginagershon, kishír, vanityfair, viszony 0 hozzászólás

Egy politikai jegyzetben elejtett utalás Bill Clinton és Gina Gershon viszonyáról hatalmas botrányt kavart. Persze mindenki mindent cáfol. Kivárjuk a végét.

Bill Clintonnak megint magyarázkodnia kell nőügyei miatt. Meg is teszi, bár magyarázatai kimerülnek abban, hogy szemétládának titulálja az újságírót, aki a Vanity Fair hasábjain papírra vetette, hogy az ex elnöknek viszonya volt Gina Gershon színésznővel. Clinton szerint az egész csak arra volt jó, hogy Barack Obama malmára hajtsa a vízet.

www.girlskickbutt.com, http://nymag.com

Az újságíró, Todd Pudrum váltig állítja, hogy értesülései valósak, hisz felesége egykor a Fehér Házban Clinton mellett dolgozott a sajtó osztályon. Maga a cikk egyébként egy hosszas politikai  fejtegetés, ami az aktuális választásokon kívül sok témát érint Clintonnal kapcsolatban, többek között azt is, hogy Bill tesztoszteron túltengése mindig is sok fejfájást okozott a körülötte szorgoskodó alkalmazottaknak, tanácsadóknak. Nem könnyű egy megrögzött nőcsábász ügyeit folyton elsimítani. És ezen a ponton említi az újságíró Gina Gershont, akiről csak annyit árul el a cikk, hogy az egykori elnök "gyakran meglátogatta".

Gina is alávaló hazugságnak nevezte a dolgot, és a Live with Regis and Kelly nevű talkshow-ban személyesen is megcáfolta, hogy bármi köze lenne Billhez, azon kívül, hogy háromszor találkoztak különböző protokolláris eseményeken.

Botrány tehát van, az exelnök és a színésznő kapcsolatának mélységéről viszont még nem derült ki az igazság. Mindenesetre, azt már tudjuk, hogy amit Clinton nőügyekben mond, azt érdemes dekódolni, mert ugye, számára az orális szex sem szex.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés