free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Segít a játékpanda

Borsa         Címkék: földrengés, jótékonyság, kína, kishír, panda 0 hozzászólás

Egy apró gumipandáért pofátlanság elkérni 100 dollárt, de ha jótékony célra fordítják a bevételt, mindjárt máshogy fest a dolog. Ez a panda a földrengés áldozatain segít.

A májusi kínai földrengésnek közel 70.000 ember áldozata van, az eltűntek száma pedig megközelíti a 30.000-et.  A katasztrófa világszerte mozgásba lendítette a jótékonykodókat, ezek sorába lépett egy kínai dizájncég is. Összefogva hét másik vállalattal, többek között a Pumával, terveztek egy játékpandát, amit borsos áron, 100 dollárért (körülbelül 15.000 forint) árulnak, hogy ezzel segítsék a katasztrófa sújtotta terület lakóit.

www.highsnobiety.com

Nem véletlen, hogy épp pandát terveztek,  a szecsuáni rezervátumban található a világ panda populációjának 20 százaléka, de a földrengést sajnos a ők is megsínylették, több példánynak nyoma veszett.

A játékpanda mérete körülbelül 25 centi, gumiból van, és június 12 óta megrendelhető a gyártó cég, az adFunture oldalán. A bevételt teljes egészében a Kínai Vöröskereszt kapja. az egyetlen bibi csak az, hogy az oldal információi szerint összesen csak 100 darab gumipandát gyártottak, tehát az adomány összege nem függ a vásárlók lelkesedésétől, maximum 10.000 dollár lehet, ami körülbelül másfél millió forintnak felel meg.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés