free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Karitatív szex

Borsa         Címkék: emberbarát, hímtag, jótékonyság, karitatív, szex 0 hozzászólás

Szexelni lehet szánalomból, haszonszerzési vágyból, de van szex, aminek egyetlen célja, hogy a másiknak, és a világnak jó legyen. Hímtag a karitatív szexről ír.


Civilizált országokban bevett pénzszerzési módszer a jótékonykodás, az adakozás és annak elfogadása. Jótékonykodni mindenki szeret. Persze a lelkiismeret megnyugatásán kívül nem elhanyagolható tényező, hogy nagy szerencsénkre rendkívül sokféle módon veheti ki a részét egy illető a jótékonykodásból. Van, aki pénzt ad. Van, aki adókedvezményt. Van, aki ruhát gyűjt. Van, aki a népjólétből él. És vannak olyanok is, akik a cél szentesíti az eszközt alapon karitatívan szexelnek.

Alap, hogy minden karitatív szex jótékony célú prostitúció, üzletmentes kéjelgés, ingyenes szexuális érintkezés, és bár emberszeretetből szexelni sokféleképpen lehet, de megkülönböztetjük a privát és a publikus jótékonysági nemi érintkezést. A nyilvános jótékonysági szex alatt például azt értjük, amikor egy szexuálipari celebritás, más néven pornósztár, pusztán emberbaráti indíttatásból pénzszerző akcióba lendül, és huszonnégy órán keresztül egy nemes cél érdekében dug a nagy nyilvánosság előtt, ATL és BTL kampánnyal megtámogatva például a harmadik világ szegényeiért, vagy a bálnákért, vagy az esőerdőkért, vagy egy templom felújításáért.De azt is önkéntes nemi üzletelésnek tekintjük, amikor egy kistelepülésen élő csajnak csodatévő a nemi ereje, és a lány nem rest a közjó érdekében felhasználni ezt a csodaerőt. Hiszen tudja, hogy közösség érdeke, hogy a kistelepülése felvirágozzon, hogy a csodatévő szexe jót tegyen minden egyes nemi partnere egészségének, testének és lelkének és szellemnek egyaránt. És jótékony szándékból fekszik le sorra a kistelepülése pasijaival, hogy azok udvariasak legyenek a stabil kapcsolatukkal, hogy mindenki örüljön és elégedett legyen, és még a templomuk felújítására is adakozzanak.

Viszont azt már semmiképpen sem tekinthetjük publikus karitatív szexnek, ha ezen a kistelepülésen egy illető haszonszerzési céllal fekszik le a csodás szexerejű csajjal, és mondjuk a nemi együttlét adományaként például egy teniszpályát kíván magának. A nyilvános jótékonysági szexnek legalább annyi az értelme, mint egy celeb csajt hulladékból készült nagyestélyibe öltöztetni, vagy mint pucéran fotózkodni a kiszáradt fjordmederben, vagy mint hősi halált halni.A privát karitatív szexnek semmi köze a szánalomból, sajnálatból, és a lelkiismeret megnyugtatása végett elkövetett dugáshoz. A szűkkörű jótékony nemi érintkezésnek nincs köze a pénzhez. A magán jótékonysági szex kizárólag segítő szándékú. Elsősorban életvédelmi célokat szolgál, de semmi esetre sem hasonlítható össze a szájon át lélegeztetéssel.

A privát karitatív szex az egyik legtalányosabb lelki alkatú csajok, a "nekem akkor jó, amikor neked" típusúak kedvence. Az olyan csajoké, akik akkor érik el nemi élvük tetőfokát, azaz akkor élveznek el, ha a pasinak is jó. Az ilyen csajok a partnerük orgazmusától teszik függővé a sajátjukat, és nagyon nehéz nyomon követni náluk az elélvezési procedúrájukat, és orgazmusuk titka is örök rejtély marad. Persze a privát karitatív szex nem csupán az önzetlen vagy férfiorgazmusfüggő csajok előjoga. Nagy szerencsénkre bárki nemi érintkezhet jótékonyan privátban. A magánúton elkövetett karitatív szex leginkább a szeresd a felebarátodat vonalra hasonlít, de ráhúzható arra is, amikor csakúgy rámosolyogsz egy ismeretlen ellenkező neműre az utcán.A privát nemi jótékonykodásnak semmi köze a perverz örömszerzésből elkövetett, alá-fölérendelt nemi szerepjátékokhoz. Az legalább annyira nem karitatív nemi érintkezés, amikor mondjuk sajnálatból, szánalomból szexel egy illető, mintha dugáshoz az egyik fél direkt kukluxklánosnak, a másik meg afroamerikai rabszolgának öltözik. A karitatív szexben az a jó, hogy önkéntes, és hogy bárki megteheti bárkivel, de az elemi izgalomba jövetel alapfeltétel; ha nem beszél sokat a partner az előny, az összehúzodó herezacskó pedig kifejezetten jó jel a hímek számára.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés