free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bárki lehet Wonderbra modell

Borsa         Címkék: kishír, melltartó, modell, válogatás, wonderbra 0 hozzászólás

A Wonderbra régen a tökéletes külsejű Eva Herzigovával hirdette melltartóit. Ám egy most készülő plakáton hétköznapi nők szerepelnek majd. Méghozzá háromezren.

Bár nálunk nem kapható, mégis mindenki ismeri a Wonderbra márkanevet. Ez az eredetileg kanadai melltartómárka Angliában lett óriási siker, különösen azután, hogy a kilencvenes évek elején, kikerültek az utcákra a Hello Boys feliratú óriásplakátok, amin Eva Herczigova örül a melltartó által feltuningolt didkóinak.

A csodamelltartó azóta is hatalmas siker, és népszerűsége valószínűleg még tovább nő, hisz a cég kihozta a D to G kollekciót, vagyis, mostantól már az A kosármérettől egészen a G kosárméretig, bármekkora kosárral meg lehet vásárolni a Wonderbra melltartót.

www.marieclaire.co.uk, www.thisislondon.co.uk

Az új kampányhoz új modellt is keresnek, nem is egyet, rögtön több ezret. Kicsi, nagy, közepes, és gigantikus mellekkel megáldott nőket, akik bizonyítani tudják, hogy minden alkatra van tökéletes Wonderbra. Úgy látszik, - a Dove után - egyre több márka kreatív szakemberei ismerik fel, hogy felesleges a hibátlan alakú sztárok látványával frusztrálni a nőket, és döntenek úgy, hogy hétköznapi csajokkal reklámozzák termékeiket.

A teljesen nyitott és ingyenes válogatás június 28-án lesz Londonban. Akik pedig "megkapják a munkát", felkerülnek egy hatalmas óriásplakátra, csak győzzék megtalálni saját képüket a 3000 nő között.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés