free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Britney pasija pénzért pletykál

KOB         Címkék: adnanghalib, britney, kishír, paparazzi, szexkazetta 0 hozzászólás

Bár maga Britney is elég okot ad arra, hogy írjanak róla, volt pasija viszont még rátesz erre egy lapáttal. Mocskos részletekkel traktálja a sajtót, persze jó pénzért.

Mióta Britney szakított paparazzó barátjával, Adnan Ghalibbal, a férfi vadabbnál vadabb sztorikkal rukkol elő, hogy arca nehogy véletlen eltűnjön a címlapokról. Az afganisztáni születésű, birminghami lesifotós a Heat angol hetilapnak arról panaszkodik, hogy  Britneyvel való románca miatt nem tud dolgozni, és ráadásul halálosan megfenyegették.

A fenyegető kilétét persze nem tudjuk, de az sejthető, hogy köze lehet ahhoz, hogy Ghalib előszeretettel tálalja ki vaskos összegekért Britneyvel való kapcsolatának intim részleteit. Állítólag még szexkazettát is készített az énekesnőről, amiért folyamatosan megy a licit, ám azt még senki sem látta. Ez a botrány rengeteg ellenséget szerzett Ghalib számára, és Britneynek – bármennyire is lecsúszott - vannak még barátai, vagy ha nem, hát legalábbis pénze és kapcsolatai...

www.blogmusica.es, www.thehollywoodgossip.com

Ghalib ugyan az énekesnő közelébe már nem mehet - ezt Britney apja egy bírósági végzéssel is bebiztosította-, de abban semmi nem akadályozza meg, hogy továbbra is - megélhetési nyilatkozóként - pénzért árulja a sajtónak a Britneyvel kapcsolatos intim információkat. Márpedig, amennyire zűrös mostanában az egykori popcsillag élete, a sztorikért csordogáló összegből Ghalib még szépen eléldegélhet egy darabig. Mégiscsak kényelmesebb így pénzt keresni, mint a tűző napon órákon át lesben állni és várni, hogy kellően kompromittáló fotó készülhessen egy kiszemelt sztárról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés