free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna megint válik?

KOB         Címkék: guyrichie, gyerek, házasság, kishír, madonna 0 hozzászólás

Nehéz megtippelni, hány főnél állapodik meg Madonna családja. Az énekesnő újabb gyereket akar adoptálni, de könnyen lehet, hogy férjétől hamarosan megválik.

Madonna egyedül ünnepelte fia, David örökbefogadásának a véglegesítését. Két alkalommal is partit tartott Londonban, ám Madonna férje helyett legjobb barátnőjével, Gwyneth Paltrow-val bulizott.

A Now magazin szerint Madonna és Guy már régóta csak papíron házasok, de hát ezen a híren nyugodtan ásítozhatunk, hiszen ez már téma volt Madonna előző turnéja alatt is. Erre persze magyarázat is van, hiszen hogy adhatta volna el a sztár az "elég volt belőled" témájú nótákat, a Confession turnén, ha nem csinál egy kis magánéleti krízist maga körül a hitelesség kedvért ?

http://dailymail.co.uk, http://celebritybabies.typepad.com

A Confession turné után a házasság körüli gondok olyan gyorsan elcsitultak, hogy még a Davidet örökbe adó gyámügyi hivatal sem talált kivetni valót Madonna családi életvitelében. Egyes források szerint a házasság azonban mostanra úgy megromlott, hogy a válópert is beadták, ám a Daily Mail azt írta, hogy buzgón igyekeznek rendbe hozni házasságukat, méghozzá a kabbala segítségével. Gonosz pletykák szerint azonban Guy sokkal komolyabban veszi a vallásos családterápiát, mint Madonna.

Ráadásul a családtervezés terén sem értenek egyet. Állítólag Madonna és Guy áruba bocsájtotta vidéki birtokukat és az énekesnő nemrég megvette a New York-i lakosztálya mellett lévő másik lakást, hogy a falát áttörve óriás méretű luxus lakás csináltasson az egyre növekvő családnak. Mert Madonna egy újabb család tagot is szeretne, egy kislányt Indiából. Ám ennek Guy nem túlzottan örült, szerinte a család már így is elég nagy. Bár lehet, hogy ezek a problémák megoldódnak, ha hamarosan egy férjjel kevesebb lesz a létszám...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés