free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szent Iván-éji árkedvezmények az Ibusznál(X)

Borsa         Címkék: fizetett, hirdetés, szentivánéj 0 hozzászólás

Mediterrán tengerparti nyaralások és belföldi üdülések különleges kedvezményekkel az év leghosszabb éjjelén - éjszakai városnézés Prága szellemeivel, esti séta Londonban Hasfelmetsző Jack útvonalán, világsztárok koncertjei Rómában, Londonban, Párizsban. Az Ibusz kedvező ajánlatokkal ünnepli Szent Iván tüzes éjszakáját.


Június 24-én éjjel nemcsak a legendás Szent Iván-éji tüzek lobbannak föl, hanem az Ibusz tizenkét irodája is éjfélig tart majd nyitva, és jelentős árkedvezményekkel várja az érdeklődőket.

A lehetséges úticélok igen változatosak. A mediterrán tájak és a tengerimádók kedvükre válogathatnak Kréta, Szicília, Ciprus vagy Észak-Görögország között, de aki kevesebbet szeretne utazni, az választhatja a jól bevált horvát partokat is. A fürdőhelyek kedvelőinek belföldön is kiváló lehetőségeket nyújtanak: Egerbe, Hévízre, Tapolcára és Hajdúszoboszlóra egyaránt szerveznek kedvezményes utakat.Augusztus folyamán Rómában, Londonban és Párizsban Madonna aktuális koncertjével köthető egybe az üdülés, ám Londont a Brit Sörfesztivál idején is érdemes lesz majd meglátogatni, hiszen a fesztiválbelépő mellett a kedvezményes út ára tartalmaz egy Hasfelmetsző Jack tetthelyei mentén szervezett sétát is.

A fentieken felül Prága vagy Bibione szintén szerepel az úticélok között, valamint Debrecenből a felsoroltakon kívül Korfura és Mallorcára is el lehet jutni – kivételesen alacsony áron.

További részletek az IBUSZ honlapján:
http://www.ibusz.hu/index.php?mid=363

(X) LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés