free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Wahlberg bepipult

KOB         Címkék: beckham, fotós, kishír, markwahlberg, szomszéd 0 hozzászólás

Sokan örünének, ha nap mint nap láthatnák Beckhemet, ám Mark Wahlberg nem ájult el a híres szomszédoktól. Sőt közölte, hogy visszahúzhatnának saját országukba.

Mark Walhberg teljesen kiborult, elege van abból, hogy szomszédait, David Beckhamet és Victoriát állandóan fotósok veszik körbe. Kijelentette, nagyon örülne neki, ha a foci géniusz családjával együtt tüstént visszamenne Angliába.

www.usmagazine.com, www.entertainmentwise.com

"Ember! Amióta ez a fickó (valójában Wahlberg egy másik "f" betűs szót használt - a szerk.) az utca végébe költözött, azóta állandóan tele van a házam paparazzókkal! Igazán haza mehetnének már az Egyesült Királyságba, mert őrület, hogy  mennyi lesifotós kergeti kettejüket állandóan "- mondta a Daily Sun napilapnak.

A színész, aki rapperként és alsónemű modellként kezdte - bár gyakran játszik rossz fiú szerepekben - egyébként igen békés természet, ezért is meglepő, hogy most ennyire kiakadt. Lehet, hogy  azért ilyen gyengék az idegei, mert rosszul bírja az éjszakázást fél éves kisfia és hároméves kislánya mellett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés