free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Konyhásnéni flipflop

Borsa         Címkék: cipő, flipflop, kishír, konyhásnéni, papucs 5 hozzászólás

A Fitflop fitté tesz, már akkor is, ha csak sétálunk benne. Hiába egészséges, olyan ronda, hogy muszájból sem hordanánk, de konyhásnéniknek jól jöhet meleg napokra.

A klasszikus bokafűzős, sarok- és nagylábujj-szellőztetős konyhás néni cipővel keresztezett flipflop először azért szúrt szemet nekünk, mert rettenetesen ronda, de kiderült, hogy nem pusztán egy új, idióta divatra találtunk rá ennek a papucsnak a képében, hanem egy forradalmi találmánnyal állunk szemben.

A konyhásnéni flip-flop - amit egyébként a gyártók elegánsan gladiátor stílusnak neveznek, de biztos csak azért, mert sosem voltak napközisek Magyarországon - a Fitflop lábbelik családjába tartozik. A Fitflop egy csodás találmány, olyan emberek találták ki, akiknek nevük előtt ott a "Dr.", tehát kétségkívül nagyon tudományos dologgal állunk szemben. A weboldal leírása szerint a a speciális talp kialakításnak köszönhetően ahogy sétálgatunk a Fitflopban, úgy lábunk komoly izommunkát végez.

www.net-a-porter.com, www.marieclaire.co.uk

Ha ebben járunk, akkor egyszer csak arra eszmélünk majd fel, hogy csodálatosan kidolgozott fenék- és combizmaink vannak, mert a Fitflop keményen megdolgoztatta azokat. A weboldal alján olvasható felhívás egyébként még arra is figyelmeztet, hogy ezt a cipőt nem szabad ám csak úgy ész nélkül hordani. Fokozatosan kell hozzászoktatni a testünket a rendkívüli terheléshez, hogy ne legyen durva izomlázunk, mert ez a cipő annyira hatékony.

Lehet, hogy mi is jobban jártunk volna, ha szemünket, és szépérzékünket fokozatosan szoktatjuk a bokapántos, kígyóbőrmintás flop-flop látványához, akkor nem fájt volna ennyire. Szerencse, hogy  kapható feketében is, így, ha fegyverrel  kényszerítetnének arra, hogy ilyet vásároljunk magunknak, akkor  legalább  tudnánk egy kevésbé rondát választani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés