free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Konyhásnéni flipflop

Borsa         Címkék: cipő, flipflop, kishír, konyhásnéni, papucs 5 hozzászólás

A Fitflop fitté tesz, már akkor is, ha csak sétálunk benne. Hiába egészséges, olyan ronda, hogy muszájból sem hordanánk, de konyhásnéniknek jól jöhet meleg napokra.

A klasszikus bokafűzős, sarok- és nagylábujj-szellőztetős konyhás néni cipővel keresztezett flipflop először azért szúrt szemet nekünk, mert rettenetesen ronda, de kiderült, hogy nem pusztán egy új, idióta divatra találtunk rá ennek a papucsnak a képében, hanem egy forradalmi találmánnyal állunk szemben.

A konyhásnéni flip-flop - amit egyébként a gyártók elegánsan gladiátor stílusnak neveznek, de biztos csak azért, mert sosem voltak napközisek Magyarországon - a Fitflop lábbelik családjába tartozik. A Fitflop egy csodás találmány, olyan emberek találták ki, akiknek nevük előtt ott a "Dr.", tehát kétségkívül nagyon tudományos dologgal állunk szemben. A weboldal leírása szerint a a speciális talp kialakításnak köszönhetően ahogy sétálgatunk a Fitflopban, úgy lábunk komoly izommunkát végez.

www.net-a-porter.com, www.marieclaire.co.uk

Ha ebben járunk, akkor egyszer csak arra eszmélünk majd fel, hogy csodálatosan kidolgozott fenék- és combizmaink vannak, mert a Fitflop keményen megdolgoztatta azokat. A weboldal alján olvasható felhívás egyébként még arra is figyelmeztet, hogy ezt a cipőt nem szabad ám csak úgy ész nélkül hordani. Fokozatosan kell hozzászoktatni a testünket a rendkívüli terheléshez, hogy ne legyen durva izomlázunk, mert ez a cipő annyira hatékony.

Lehet, hogy mi is jobban jártunk volna, ha szemünket, és szépérzékünket fokozatosan szoktatjuk a bokapántos, kígyóbőrmintás flop-flop látványához, akkor nem fájt volna ennyire. Szerencse, hogy  kapható feketében is, így, ha fegyverrel  kényszerítetnének arra, hogy ilyet vásároljunk magunknak, akkor  legalább  tudnánk egy kevésbé rondát választani.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés