free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Victoria arcjógázik

KOB         Címkék: arcjóga, beckham, kishír, ránc, victoria 0 hozzászólás

Victoria Beckham ráncosodni kezdett a Los Angeles-i szmog és nap miatt, ezért arcjógázni kezdett. Nem tudjuk, hogy megy majd neki, ha még mosolyogni sem tud.

A Now angol hetilap szerint a pattanásos és tág pórusú bőre miatt már amúgy is paranoiás Victoria Beckhamnek most a Los Angeles-i szmog és napsütés miatt komolyan aggódni kezdett a ráncai miatt. Ráadásul az angol időjárással ellentétben az egyre komolyabb kaliforniai hőség nem engedi, hogy a sztár a szokásos vakolat vastagságú sminkkel mutatkozzon a fotósok előtt, így aztán a sztár alternatív megoldásokat keres a renoválásra, és a sznob hollywoodi körökben gyakran alkalmazott arcjógával próbálkozik.

http://victoriabeckhamnu.de, www.smh.com.au

Az arcjóga mögötti teória, hogy az arcizmokat - hogy ne ereszkedjenek meg - naponta többször is tornáztatni kell, csak úgy, mint testünk más izmait. Az egyik gyakorlat, amikor csodálkozó tekintetet próbálunk kreálni, úgy hogy közben nem ráncoljuk a homlokunkat állítólag segít a szemrácok eltüntetésében. David Beckham legalábbis esküszik rá, hiszen mint mindenben, ebben is partnere feleségének, így otthon együtt jógáznak.

Victoria, nagyon fél a kozmetikai beavatkozásoktól és bár rendszeresen jár botoxra, kés alá egyenlőre nem mer feküdni, így marad a jóga. Most már csak arra kell vigyáznia hogy a fotósok lencsevégre ne kapják grimaszolás közben. Reméljük hogy, ha a gyakorlatok nem is segítenek neki a ráncok eltüntetésében, legalább mosolyogni megtanítják a csücsör-királynőt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés