free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 csajos film foci helyett

Borsa         Címkék: csajos, film, foci, lista, öt 0 hozzászólás

Már nagyon a finisben járunk, de még tart a futball Európa Bajnokság, így a végjátékra összeszedtünk öt andalító csajos filmet az idegbaj szélén állóknak. Lista.

Bár nekünk az égvilágon semmi bajunk sincs a focival, főként azzal a színvonalas fajtával, amit például az EB-n űznek egyes nációk, de simán el tudjuk képzelni, hogy van az a sörmennyiség, egy kanapéra jutó haversűrűség és az előbbiekből következő kezelhetetlen decibel tartalom, amit egy nő már képtelen elviselni, bármennyire is legyen "szurkolói hajlam"-toleráns. Ilyenkor a legokosabb, ha az ember lánya leköti magát valami teljesen mással, egyrészt hogy ne a szőnyegbe passzírozott földimogyoró, meg a szétfröcskölt alkohol markáns foltjai lebegjenek a szeme előtt, másrészt hogy ne kelljen vagyonokat költeni párkapcsolati terapeutákra. A legjobb módszer, hogy ne utáljuk meg a vadállat módjára lest üvöltöző életünk párját, ha mi közben agynyugtató romantikus filmeket nézünk. Összeszedtünk öt igazi csajos mozit!


www.imdb.comCasablanca

Ugyan mivel is kezdhetnénk a sort, mint Humphrey Bogart és Ingrid Bergman csodálatos kettősére épített romantikus nosztalgiamozival. Kertész Mihály klasszikusa mindig befutó, nemcsak drámaian kopottas légköre, hanem az igazi szerelmi toposz megelevenítése, az elveszett szeretők egymásra találása miatt is. Ez az a film, ami alatt menthetetlenül bőgni kell, 100 perces filmidejével pedig pont egy meccsnyit tesz ki.
 


www.imdb.comEgy gésa emlékiratai

Az Egy gésa emlékiratai abszolút tökéletes focifelejtő, kezdjük mindjárt a gigantikus 145 perces filmidővel, ami hosszabbításostul is leköröz bármely mérkőzést. Aztán ott van az a borongós, belassulós, andalító atmoszféra, ami biztosan segít kizökkenteni, vagy a történelmi háttér és az egzotikus környezet sodrása, ezeknek mind-mind nagyon hálásak lehetünk. Legrosszabb esetben pedig bealszunk a végén, de így legalább a romeltakarítás sem aznap kínoz majd.


www.port.huHáz a tónál

Az abszolút ideális szerelem, amikor a felek két év távlatából levelezgetnek egymással - legalábbis hajlamosak lehetünk ezt így érezni ezekben a futballvert időkben. Tehát a Ház a tónál is tökéletes választásnak tűnik. Jól működő édesbús limonádé, szerethető főszereplőkkel és kellemesen lagymatag, melankolikus hangulatörvénnyel, bár elég blőd sztorival. De mivel remakeről beszélünk, ezért a történet logikai bakugrásaiért sem elsősorban ő a felelős, és ugyan mi lehet megnyugtatóbb érzés annál, mint hogy a szerelem a tér-idő kontinuumot is simán megkavarja.

www.port.huHosszú jegyesség

Gyönyörű, édes és elképesztően látványos mozi, azzal az Audrey Tautouval a főszerepben, akinek már Amélie figurájába is visszavonhatatlanul beleszerettünk. Jean-Pierre Jeunet pedig sosem bízza munkáit a nézői szeszély divatos közhelykupacaira, az ízig-vérig európai film nem teszi habkönnyűvé a sztorit, és a vizuális vonulat is igen erős ráhangolódást követel. A háborúban odaveszett szerelem után eredő lányka, és a meseszerű képi világ csodálatos összhangja garantáltan minden gondterhes ráncot kisimít az arcunkról és a szívünkről egyaránt.


www.port.huVágy és vezeklés

És íme még egy maratoni filmidős példány, a Vágy és vezeklés bűn és bűnhődés története amúgyis megy ilyenkor a hangulatunkhoz, de a filmidő hosszával még praktikusan be is fedi a kérdéses kínos perceket. Ian McEwan azonos című (Atonement) regényéből adaptált történet igazi bravúros, lélektani tragédiát kanyarít egy múlt századi elit família élénk fantáziájú kicsi lánya köré. Bár maga a film sokkal inkább a tragikus szerelmi szálat járja körbe, mégis ott húzódik az a kielégítő bűnhődés-sztori, amit ilyenkor képesek lehetünk áttranszformálni a valóságba is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés