free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Coppoláék az új Louis Vuitton reklámban

Borsa         Címkék: coppola, film, louisvuitton, reklám, táska 0 hozzászólás

Francis Ford Coppola és lánya, Sofia Louis Vuitton táskát reklámoznak. Az új kampányához készült fotókat Annie Liebovitz készítette. Elérhetetlenek egy helyen.

Annie Liebovitz a hetvenes években a Rolling Stones magazinnál kezdte pályafutását, nevéhez fűződik a legendás fotó, amely John Lennon meggyilkolása előtt néhány órával készült, és amelyen a talpig felöltözött Yoko Onot Lennon anyaszült meztelenül kulcsolja át testével. Annie most a luxustáskák márkájának reklámjaihoz készíti jellegzetesen atmoszférikus portréit. Az eddigi képeken többek között Cathrine Deneuve, Keith Richards és Michael Gorbacsov szerepelt, mindig zseniálisan megválasztott közegben és tárgyakkal körülvéve, amik között természetesen ott van egy Louis Vuitton táska is.

www.robbywells.com

A két filmrendezőt egy Buenos Airesben, egy vidéki, meghitt apa-lánya beszélgetéssel töltött ejtőzés közben örökítette meg. A fényképek csodásak, de - mint reklámüzenet - számunkra, mégiscsak azt sugallják, hogy egy Louis Vuitton táska mindig is olyan elérhetetlen lesz, akár ezek a varázslatos burokkal körbezárt érinthetetlen sztárok. Tegyük hozzá, a reklám kiötlői valószínűleg nem is minket tekintenek célcsoportjuknak.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés