free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Euforikus szex

Borsa         Címkék: eufória, hímtag, szerelem, szex, társ 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint az euforikus szex előfeltétele a stabil kapcsolatok kezdeti szakaszára jellemző felhangolt kedélyállapot. Szerelem a sorok között és eufória.

Az eufória az ember mentális képessége az intenzív jókedvhez. A szerencséseknek nincs szükségük semmilyen pótszerre az eléréséhez, de ez csak kevesek kiváltsága, legtöbbünk eufóriájához kell valami segédeszköz. Nagy szerencsénkre számos eufóriát okozó stimulánst ismer az emberiség, de azokhoz általában illegálban lehet hozzájutni. Na jó, van olyan is, amikor egy egész nemzet esik eufóriába egyszerre, de ahhoz meg minimum egy sikeres forradalom vagy egy európa-bajnoki cím szükségeltetik serkentőszerként. A tudomány mai állása szerint az ember egyetlen természetes eufória forrása a fokozott közérzet eléréséhez az orgazmus képessége.

Az orgazmus eufóriájában az a jó, hogy életbevágóan fontos mozzanata egy ember életének, mert nemi öröm mindenkinek jár, viszont az a rossz, hogy rövid ideig tart. Az az idő meg még messze van, amikor orvos írja fel a eufória gyógyszert receptre, és az meg még messzebb, hogy a benzinkutakon is lehessen kapni. Bár önkielégítést végezve magányosan is elérhető a nemi kielégülés, de az euforikus szexben meg az is jó, hogy társas tevékenység, és simán elérhető vele az orgazmus. Az euforikus szex a kapcsolat kezdeti szakaszában jellemző. Amikor se szó se beszéd, csak az ösztön. Nincs ellenvetés. Akarod a másikat és kész. Vegyük azt az állapotot, hogy hazaérsz. Belépsz az ajtón, kizárod a társadalmad, belecsöppensz az otthonodba, házastárshoz, stabilhoz. Az előszobában a fogasra dobod magadról a cuccaid, tetőtől talpig lemeztelenedsz és úgy tippensz be a nappaliba a párodhoz. Ezután szex a padlón, szex a pamlagon, szex a fürdőszobában, szex a lépcsőfeljáróban, szex a garázsban, vagy a kertben következik, és ha szerencsés vagy, akkor aktus után szakajthasz almát, esetleg szaglálhattok virágokat, vagy csak a fátok alatt hűsöltök.

Alap, hogy a stabil kapcsolatok kezdeti szakaszára jellemző felhangolt kedélyállapot - az amikor még minden csodálatos állapot, amikor még egy átfagyott, ködbe burkolózó, fázósan összehúzódó, göthös téli nap is csudaszép, amikor még a füstben fuldokló körút beteges sápadtsága is ámulatba ejt, amikor mindegy, hogy mi vesz körbe, mindegy, hogy mit látsz, mert semmi sem ronthatja el a kedved, mert tíz centivel lebegsz a talaj felett a szerelemtől – feltétele az eufórikus szexnek. Egy friss szerelmes pasi mindig bízhat abban, hogy stabil kapcsolata gondol rá, hogy megdobogtatja szerelmese szívét, és, hogy csajának pucér mászkálása a lakásban garantált erekciót eredményez. Az euforikus szex idején a résztvevő felek nem gondolnak arra, hogy nem lehet szeretni valakit egy életen át, fel sem merül bennük, hogy a hűség nem elvárás, nem kegyeleti tény, nem jószándékból vagy tiszteletből véghezvitt cselekvés, nem kényszerű alakoskodás, hanem boldogító tevékenység. Sőt, annyira temészetes, hogy mást se kíván egy friss szerelmes, mint a partnere társaságát csak és kizárólag.

Egy szerelem általában az önzésről szól, mert a szerelmesek egymásra hivatkozva boldogítják magukat. A szerelem olyan érzelmi önkielégítés, aminek a katalizátora a szeretett lényt. Alap, hogy a szerelem a legszebb önző érzelem, de az a jó benne, hogy egyszerre lázasak egymásért a résztvevő felek, hogy közös szenvedélyük a szerelmük, hogy tombol bennük az egymás iránti nemi vágy, hogy megszerezni és birtokba venni akarják egymást, és, hogy nehéz elképzelni szerelem nélkül az euforikus szexet. Köztudott, hogy elélvezni sokféleképpen lehet bárakárkivel, de az euforikus orgazmushoz rendszerint szerelmesnek kell lenni. A legtöbb nemi együttléthez hasonlóan az euforikus szexben sem kötelező a közös orgazmus, viszont a résztvevő felek egyenkénti, önzőzős elélvezése sem zavaró tényező, mert egy igazi euforikus szexben a másik öröme is jólesik.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés