free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk - óriástáska, óriásbugyi

Borsa         Címkék: bugyi, divat, igennem, mértékletesség, táska 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

Igen 

Nem 

 

 

Nyilván nem operabáli szett, amire rábólintunk az új mustra alkalmával, de a melegrekord dőlésszögei közt ki gondol a puccparádéval… Kiszemeltünk hibátlanul egyszerű és mérhetetlenül vagány öltözéke nemcsak a mértékletessége okán dicséretes - fazonok és színek tekintetében is. Egy ekkora, karakteres válltáska csak a diszkrét körítést tűri meg maga mellett, illetve hát: végre valaki, akin tisztességesen mutat a fejpánt. Örül a szívünk.
 

Égbekiáltó csúfságok nincsenek, csak hát az elhanyagolt részletek, azokkal kezdeni valamit. Nézzük a lenge nacit: a hossza biztosan elbírt volna még plusz öt centit, annyi nyújtás mindenkire ráfér, és hát a Bridget-féle óriásbugyit sem kell, hogy a fél város hesszölje hazafelé menet. Nem mintha ciki lenne viselni, dehogy, csak egyszerűen hívja a szemet, és uralja a látványt. Így hiába a vállak-karok pucérsága és a színes pántlikák sokasága, hatástalan… 

 

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés