free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Identitáskrízis Pitt és Madonna miatt

KOB         Címkék: chrismartin, féltékenység, gwynethpaltrow, önbizalomhiány, para 0 hozzászólás

Minek megy interjúra aki nem bírja? Mr. Paltrow - Chris Martin – totálisan összeomlott az BBC4 rádió élő adásában, pedig Gwynethről, nem is kérdezték.

A Coldplay frontembere, az alacsony önbizalommal bíró Chris Martin hírhedt arról, hogy ingerült lesz, ha híres feleségéről, és magánéletéről faggatják, így a BBC 4 rádió műsorvezetőjének esze ágában sem volt megemlíteni sem az alfa nőt, sem a gyerekeket, de még csak Hollywoodot sem. A zenészt kizárólag az együttes új albumáról (Viva La Vida Or Death And All His Friends) kérdezte John Wilson, a Front Row műsorvezetője, aki specifikusan csakis arra volt kíváncsi, hogy mi inspirálta a számokban elmondott történeteket, amikor Martin közölte, hogy ez az egész nem tettszik neki, kimentette magát és elhúzott levegőzni egy kicsit.

Mint ismeretes, Gwyneth Paltrow legjobb barátnőjének Madonnának a cipőjében találta magát, amikor férjhez ment egy viszonylag névtelen tehetséghez, akinek egycsapásra megoldódott a karrierje a frigy által. Guy Ritchie kétséget kizáró tehetsége ellenére örökre csak Mr. Madonna marad, éppen ezért, hogy Martin érvényesülni tudjon, Paltrow nem mutatkozik a férjével a nyilvánosság előtt.  

www.coldplaying.com, www.celebitchy.com

Mintha ez segítene... hiszen a család második szabályát, nevezetesen, hogy soha nem beszélnek a magánéletükről a nyilvánosság előtt, Martin épp mostanában szegte meg, amikor a Rolling Stones magazinnak egy szokatlanul kitárulkozó interjúban megemlítette, hogy állandó versenyben érzi magát Brad Pittel, Paltrow ex vőlegényével szemben.

És bár Martinon kívül senki sem emlékezett arra, hogy Brad és Gwyneth valaha is egy fedél alatt laktak, most hogy az énekes - igen bután - felhozta a témát, hát tényleg elég magasak az elvárások, ugyanis a kitűnő színészi tehetségekkel megáldott, ex csoda pasi –ugyancsak némi identitás zavarból adódóan – fejébe vette, hogy valóra váltja a hollywoodi álmot, és Mr. Smith-Mrs. Smith módra négy gyerek plusz két csecsemő mellett mellesleg még a világot, is megváltja.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés