free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Karl Lagerfeld csúnya ruhája

Borsa         Címkék: divat, kampány, kirakat, lagerfeld, ruha 0 hozzászólás

Sárga, ronda, semmihez nem passzol, de megmenti az életedet. Ez akár egy vicces találós kérdés is lehetne. Karl Lagerfeld viszont nem viccel. Társadalmat céloz.

Nem, a világhírű divattervezőnek nem ment el az ízlése, csupán egy társadalmi célú hirdetéshez adta az arcát. A francia kormány a közúti balesetek kétségbeejtően nagy száma miatt egy új rendeletben kötelezővé teszi a sofőröknek, hogy autójukban legyen sárga fényvisszaverő mellény és elakadásjelző háromszög.

http://prettyboring.com

A divattervező jó választás volt, a kampány figyelemfelhívóra sikeredett: nincs ember, akinek ne szúrna szemet a külsejére kínosan ügyelő szigorú kinézetű Karl Lagerfeld egy ronda mellényben. A mellényt leszámítva a divatguru persze a megszokott, fekete-fehérben, csokornyakkendőben, öltönyben, sötét napszemüvegben – ezúttal szó szerint - virít a plakáton. Ha még ő is képes feladni a sikkes kinézetet a biztonság érdekében, akkor tényleg mindenkinek kötelező az ő példáját követni.

A plakáton szerepelő szlogen is azt mondja: Sárga, ronda, semmihez nem passzol, de megmentheti az életedet.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés