free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: lenvászon nadrág

Borsa         Címkék: cucckereső, lenvászon, nadrág, nyár, ruha 0 hozzászólás

Sorozatunkban mindig egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Most a lenvászon nadrág volt soron.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ebben a részben lenvászon nadrág után kutattunk, azok kedvéért, akik kánikula idején sem tehetik meg, hogy sortban vagy miniszoknyában járjanak.

Első kiszemeltünk a Bershkából való. Csípőfazonú, oldalzsebes, derékon és alul megkötős, kissé túl sok varrással ellátott nadrág, puhább fajtájú, közepesen gyűrődő lenvászonból. Nagy pozitívuma egészséges, élénkpiros színe. Kétségkívül kényelmes darab, ugyanakkor felvéve meglehetősen slamposan mutat - pláne a fenékrésznél - tehát inkább szabadidős viselet, mint bármi más.
Ára: 2990 forintA Stradivariusban leakasztott modell az előző néhány fokkal csinosabb nővére. Itt az oldalzseb és a pertlik hiányoznak, utóbbi helyett a csípő vonalába vastag, de puha gumírozás került, alulra meg szerencsére nem került semmi. A varrás viszont ezen is túl sok, emiatt itt-ott bizony húzódik az anyag. Felvéve valamivel nőiesebb az előzőnél, felül kellemesen passzentos, lefelé egyenletesen bővül. Nem kölcsönöz épp skatulyából húzott megjelenést, inkább amolyan korrekt, hétköznapi darab.
Ára: 2990 forint

Ez a Zarában kapható változat megcáfolja azt a vélekedést, hogy egy lenvászon nadrágban nem lehet igazán csinosan, nőcisen megjelenni. Bár bő szárú ez is, de nincs rajta semmilyen felesleges varrás. Szabása szellős, de diszkréten sejteti azért a csípőt, a feneket és a combokat. Merevebb fajtájú lenvászonból készült, ezért a formáját tisztességgel tartja. Ezt a nadrágot egy megfelelő felsőrésszel - például rövid ujjú blúzzal - kombinálva akár irodába is a legnagyobb lelki nyugalommal felvehetjük.
Ára: 7990 forintA Mangóban fellelt verzió szintén a kiöltözősebb, munkahelyre is megfelelő irányvonalhoz sorolható. Akinek a túl bő szár miatt nem jönnek be általában  lenvászon nadrágok, azoknak ajánlható leginkább, ugyanis ez csak a szükséges mértékben bővül, annál semmivel sem jobban. Negatívuma, hogy kissé túl sprőd, különösen könnyen gyűrődő anyagból készült és rendesen lehet benne izzadni.
Ára: 3985 forint

Az összes meglátogatott bolt közül a Promodban találtuk a legmeggyőzőbb felhozatalt lenvászon nadrágok frontján, végül három modellt szemeltünk ki. A natúr világosbarna nadrág szabása egészében bő, ezért ideálisabb lehet teltebb csajoknak, a vékonyakon viszont az S méret is lötyögni fog, úgyhogy nekik felejtős. Amúgy ezt annyiból sajnálhatják, hogy ez a nadrág készült a legfinomabb tapintású lenvászonból az összes bemutatott közül.

A szürke modellről szintén elmondható, hogy igen nagyvonalúan szabták, úgyhogy az előzőhöz hasonlóan azoknak lesz inkább nyerő, akiknek van mivel kitölteni. Ennek egyébként az anyaga is viszonylag kellemes, viszont nagyon gyűrődős. Az előző kettő után már meg sem lepődtünk, amikor konstatáltuk, hogy utolsó választottunkat sem épp a legfiligránabb alkatra szabták. A szára nagyon bő, amin tompít a vasalt él, kiadva a maga kategóriájában elegáns nadrágot.
Árak: világosbarna: 5990 forint; szürke: 4990 forint; fehér: 4990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés