free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss cicit villantott

Borsa         Címkék: átlátszó, fotókiállítás, ízléstelen, katemoss, megnyitó 0 hozzászólás

Hogy lehet annyi agya Kate Mossnak, hogy Isztambulban, kislánya társaságában egy teljesen átlátszó ruhában jelenik meg. Kommentbe kérjük szépen a válaszokat.

Kate Moss egy fotókiállítás megnyitóján teljesen átlátszó ruhában jelent meg kislánya, és barátja, Jamie Hince társaságában. Szigorúan hátrafogott haja és szolid pöttyös ruhája mellett akár feltűnőek is lehetnének hatalmas érmés ékszerei, de ki figyel oda bármi másra, amikor egy az egyben látszanak a mellei?!

www.hollywoodgrind.com
Tök béna

Ha azt akarta bizonyítani, hogy még 34 évesen is jól néz ki, akkor ez sikerült. A látvány alapján bizton állíthatjuk, hogy az ügynökségeknek semmi okuk sincs a modell kora miatt fanyalogni, esetleg őt fiatalabbra cserélni, mint ahogy az megtörtént nemrég az Agent Provocateur esetében.

Viszont, ha hozzátesszük a hírhez azt az apró tényt, hogy a kiállítás Isztambulban volt, akkor Kate merészsége már inkább vakmerőségnek, vagy inkább illetlenségnek tűnik. Nem túl bölcs döntés cicit villantani egy muzulmán országban, ahol a női test nyilvános mutogatása az egyik legősibb tabu.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés