free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az év esküvőjét elmosta az eső

KOB         Címkék: esküvő, eső, focista, liverpool, rooney 0 hozzászólás

Wayne Rooney, liverpooli focista feleségül vette középiskolás szerelmét, Coleen McLoughlint. Az esküvőn minden volt, kivéve a napsütést és a Beckham házaspárt.

Az esküvőt a romantikus Villa Durazzo –ban tartották, az olasz Riviérán, Portofinóban. A foci géniusz ugyan nem viselt nyakkendőt a ceremónia alatt, a menyasszonya viszont háromszor öltözött át, hogy a két és félmillió fontos magazin szerződésüket megtarthassák. A pletykák szerint 5 millió fontba kerülő esküvő pezsgős fogadással és pizza partival kezdődött (olasz stílusban), és a civil frigy után két pap (egy olasz és egy liverpooli) adta össze a szerelmespárt.

A hajnalig tartó partit a pár luxusjachtján tartották - minél távolabb a paparazzóktól - amin a Westlife –a menyasszony kedvenc zenekara – is énekelt. A bulit pedig akkora tűzijáték zárta, amelyet Portofinó lakói amíg élnek, nem felejtenek el.

www.handbag.com, www.thesun.co.uk, www.newsoftheworld.co.uk

Az egyetlen, amit pénzér nem vehetett meg a pár, az az időjárás volt, a ceremónia előtt ugyanis hirtelen megnyílt az ég és akkora felhőszakadás zúdult rájuk, hogy alig tudták a menyasszonyt szárazon tartani. Vicces, hogy a pár pont az eső elől menekült a napos Olaszországba.

Az esküvőn mindössze ötvenen vettek részt, az összes focista megjelent feleségestül, kivéve David Beckham és neje, ők ugyanis nem voltak hivatalosak az eseményre. Rooney rokonait ugyancsak távol tartották, ugyanis Coleen egy osztályon felüli kifinomult eseményt szeretett volna, a Rooney klán tagja pedig már többször  próbálkoztak a nyilvános érdeklődést magukhoz ragadni igen vulgáris stílusban. A legemlékezetesebb Coleen 21. szülinapján történt amikor Rooney unokatestvére a modell Natalie simán kivillantotta a melleit a fotósoknak, ami munkásosztályból feltörekvő Coleennak rém ciki volt.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés