free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Banderas a nőkön

Borsa         Címkék: banderas, illat, parfüm, púder, sztár 0 hozzászólás

A sztárokban az a jó, hogy sokan tudják használni őket. Antonio Banderast nem csak a filmipar, a szépségipar is rendszeresen dolgoztatja. Nyilván jó pénzért.

A sztárokban az a jó, hogy - bármi is legyen eredeti szakmájuk - egy csomó más iparág is tud belőlük pénzt csinálni. A modellek színésznők, a színésznők énekesek lesznek, egyszer mindenkinek kötelező egy nevével fémjelzett ruhakollekcióval is előrukkolni - ezt a hazai celebek is nagyon jól tudják - , és végül előbb, vagy utóbb parfümöt is mindenképp el kell nevezni róluk. A hozzáértők szerint a sztárok után elnevezett parfüm azért akkora biznisz, mert egyszerre ösztönzi vásárlásra az elit réteget, és a kommersz márkák vásárlóit.

www.daylife.com, http://news.softpedia.com

A nők - legyenek akár gazdag sznobok, vagy kispénzű plázacicák - szeretnének olyan vadmacskák lenni, mint Naomi Campbell, vagy olyan harmóniát sugározni, mint Celine Dion. Ezt a logikát követve viszont a lányok Banderasra is hasonlítani akarnak.

Antonio Banderasnak - állítólag  - az eddig piacra dobott parfümjei is nagyon sikeresek voltak, ezen felbuzdulva hozták létre az egyik férfi illat, a Blue Seduction női változatát is. Azt nehezen képzeljük, hogy bármelyik nő azt kívánná, hogy olyan szaga legyen, mint a latin macsónak, sokkal inkább talán az illatt által akarnak majd a díszhím hatása alá kerülni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés