free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Beckinsale fenék dublőrre szorul

Borsa         Címkék: beckinsale, fenék, fenékdublőr, film, forgatás 0 hozzászólás

Kate Beckinsale olyannyira nem bírja saját hátsóját, hogy új filmjéhez fenékdublőrt követelt. Persze nem ő az első, de azért megdöbbentő tőle ez a kérés. És drága is.

Kate Beckinsale annyira nem bírja a testszerkezetét, hogy a mostani filmjének az egyik zuhanyzós jelentéhez, ahol premierbe láthatnánk a színésznő farpofáit, fenékdublőrt követelt.

A producereknek négy számjegyű összegért, az utolsó pillanatban kellett beugrót fogadnia, amikor a zuhanyzós jelenettel kapcsolatban a színésznő meggondolta magát. Pedig Beckinsale-nek általában nincs problémája a szexi jelentekkel. Az Underworldbe a szexbomba testre feszülő fekete kezeslábasban írtja a vérfarkasokat,  a Lóhalálában című alkotásban pedig félig meddig már megtekinthettük a szóban forgó testrész bizonyos részeit. Hát akkor most mi történt?

www.fashionrat.com, www.fangoria.hu, http://gammagoblin.blogspot.com 

A 15 éves korában anorexiával szenvedő sztereotip szépség szerint a Hollywood-i filmkészítők egy kicsit elszálltak a nőkkel való elvárásokat illetően. "Mindenki a filmvásznon, retusált, megnyújtott, hosszított, vékonyított vagy akár rövidített. Bármelyik filmemet megnézhetem és sóhajtozhatok, hogy most miért nem nézek úgy ki, mint akkor, pedig az az igazság, hogy sosem mutattam úgy, sosem néztem úgy ki a  való életben, mint azokban a filmekben" – mesélte a színésznő az amerikai Glamour magazinnak.

A mozitörténelemben nem Backinsale az első, aki nem a saját ülepével jelenik meg a filmvásznon. Sarah Michelle Gellar a Scooby-Doo-ban, Keria Knighltey pedig az Vágy és vezeklésben hamisította meg önmagát. És hát van még egy színésznő - ha még olyan fájdalmas is -, akinek ugyancsak nem a saját idomain csöpögtek a férfinézők, a kifejezetten szexuális töltetű thrillerben az Elemi ösztönben, és az nem más mint Sharon Stone. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés