free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Beckinsale fenék dublőrre szorul

Borsa         Címkék: beckinsale, fenék, fenékdublőr, film, forgatás 0 hozzászólás

Kate Beckinsale olyannyira nem bírja saját hátsóját, hogy új filmjéhez fenékdublőrt követelt. Persze nem ő az első, de azért megdöbbentő tőle ez a kérés. És drága is.

Kate Beckinsale annyira nem bírja a testszerkezetét, hogy a mostani filmjének az egyik zuhanyzós jelentéhez, ahol premierbe láthatnánk a színésznő farpofáit, fenékdublőrt követelt.

A producereknek négy számjegyű összegért, az utolsó pillanatban kellett beugrót fogadnia, amikor a zuhanyzós jelenettel kapcsolatban a színésznő meggondolta magát. Pedig Beckinsale-nek általában nincs problémája a szexi jelentekkel. Az Underworldbe a szexbomba testre feszülő fekete kezeslábasban írtja a vérfarkasokat,  a Lóhalálában című alkotásban pedig félig meddig már megtekinthettük a szóban forgó testrész bizonyos részeit. Hát akkor most mi történt?

www.fashionrat.com, www.fangoria.hu, http://gammagoblin.blogspot.com 

A 15 éves korában anorexiával szenvedő sztereotip szépség szerint a Hollywood-i filmkészítők egy kicsit elszálltak a nőkkel való elvárásokat illetően. "Mindenki a filmvásznon, retusált, megnyújtott, hosszított, vékonyított vagy akár rövidített. Bármelyik filmemet megnézhetem és sóhajtozhatok, hogy most miért nem nézek úgy ki, mint akkor, pedig az az igazság, hogy sosem mutattam úgy, sosem néztem úgy ki a  való életben, mint azokban a filmekben" – mesélte a színésznő az amerikai Glamour magazinnak.

A mozitörténelemben nem Backinsale az első, aki nem a saját ülepével jelenik meg a filmvásznon. Sarah Michelle Gellar a Scooby-Doo-ban, Keria Knighltey pedig az Vágy és vezeklésben hamisította meg önmagát. És hát van még egy színésznő - ha még olyan fájdalmas is -, akinek ugyancsak nem a saját idomain csöpögtek a férfinézők, a kifejezetten szexuális töltetű thrillerben az Elemi ösztönben, és az nem más mint Sharon Stone. Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés